WEK nieuws: 'Spanning verwacht bij 4 uren van Zandvoort'Oorspronkelijk zou zondag 11 februari op het TT-Circuit Assen de vierde race van de Dutch Winter Endurance Series plaatsvinden. Echter door op stapel staande verbouwingsactiviteiten op het Drentse circuit kan deze race daar helaas niet plaats vinden. De 4-uurs wedstrijd vind daarom nu plaats op Circuit Park Zandvoort.

De leiders in het kampioenschap, Marcel Broersma en Rob de Laat, hebben slechts 6 punten voorsprong op Paulien Zwart. Daar achter volgen Kees Bouhuys, Arjan van der Zwaan en
Jurgen Albert met 2 punten achterstand op de snelle dame. Een goede eindklassering is dus van groot belang. De pitstops spelen daar een grote rol spelen, dus de actie zal niet alleen op de baan plaats vinden.

Aan de start verschijnen onder andere een Porsche 996 GT3, een Marcos Mantis en een Maserati GT3200. Daarnaast zullen ook een aantal Renault Clio’s, Seat Ibiza’s, BMW 325i Compact’s en een Renault Mégane Trophy aan de race deelnemen.

Zondag 11 februari zal om 10.00 uur de dag worden aangevangen met de kwalificatietraining. Om 12.00uur zal de vier uur durende slijtageslag van start gaan. De 4 uur van Zandvoort is gratis toegankelijk. Een parkeerplaats op de Bavaria Paddock kost € 7,00.

Bron: Media Circuit Park Zandvoort
Foto: Chris Schotanus, Essay Produkties
Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b58794
Onthoud mijn gegevens!