WEK nieuws: 'Autosportseizoen 2007 van start met Nieuwjaarsrace'Op zondag 7 januari zal de Nieuwsjaarsrace op het Circuit Park Zandvoort worden verreden. Dit is de eerste race van het jaar en de derde race die mee telt voor de Dutch Winter Endurance Series. De lange-afstand-wedstrijd gaat over vier uren en start om 12.00 uur. Deelname staat open voor alle bekende toerwagens  in de klassen +2000cc, -2000cc, BMW en de klasse -2000cc Diesel.

Na twee verreden races gaat het duo De Laat en Broersma, rijdend met de fraaie BMW 320i ETCC, aan de leiding in het kampioenschap met de maximale score van veertig punten. Met een achterstand van tien punten op de leiders, volgen Dolf Dokking, Erik Zwart en Paulien Zwart.

Aan de start worden ongeveer vijftig auto’s verwacht. Enkele auto’s uit dit grote deelnemersveld zijn cup auto’s als de VW Golf TDI en de Renault Clio Sport, maar ook zullen exotische GT auto’s als de Porsche GT3 Cup en de Marcos Mantis aan de start verschijnen.

De toegang tot duinen, tribune en paddock is gratis. Voor een parkeerplaats op het terrein van het Circuit dient € 7 te worden voldaan.

Zandvoort, 21 december 2006.

Bron: Media Circuitpark Zandvoort
Foto: Chris Schotanus, Essay Produkties

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
cd9e6a
Onthoud mijn gegevens!