Truckrace nieuws: 'EK Race Trucks op circuit Assen'
De Nederlandse ronde in de FIA European Truck Racing Cup, het Europees kampioenschap voor Race Trucks, vindt in 2009 plaats op het TT Circuit Assen. Na een periode van afwezigheid van het in Duitsland en België zeer populaire Europees kampioenschap, krijgen liefhebbers van ‘het zwaardere werk’ op 10 mei aanstaande weer een heuse ‘Truck Grand Prix’ in Nederland. Lees verder...

Truck race nieuws: ‘Foto’s (deel-1) ‘Q8 Truck GP’ weekend Zolder 19 en 20 mei’

 Lees verder...

Collé Rental & Sales: ‘Truckracen!De Collé Rental & Sales Scania truck stond te pronken in de paddock tussen de mooie trucks tijdens de ‘Q8 Truck GP’ weekend 19 op Zolder. Of staat deze Collé Rental & Sales truck te wachten voor zijn opmars in de Truck race vanmiddag! Lees verder...

Foto's, Q8 Truck Grand Prix – Circuit Zolder 19-20/05 2007
De trucks doen circuit Zolder aan dit weekend 19 en 20 mei a.s. Bijgaand enkele foto's van de Q8 Truck GP 2006 die onze fotograaf van Raceflash.nl maakte.

Lees verder...

Truck GP nieuws: 'Truck Grand Prix 2007 des ADAC auf dem Nürburgring'6 t/m 8 juli 2007 zal het ADAC Truck GP weekend weer los barsten op de Nürburgring (D).
Ook zal de BRL dit evenement aandoen.
Noteer alvast deze datum in je agenda.
Meer  info binnenkort. Lees verder...

Q8 Truck GP Zolder: "Eerste zege van Guy François"Opnieuw kwamen 32 wagens opdagen voor de voorlaatste wedstrijd van de Belcar Historic Sprint 2006. En de kwaliteit blijft maar stijgen. De Duitsers Peter en Achim Heinrich brachten met de BMW’s M1 Procar en de BMW 635 CSI twee prachtige en authentieke wagens aan de start. De BMW M1 Procar is één van de 50 identieke en door BMW Motorsport gebouwde bolides die in 1979 en 1980 in het voorprogramma reden van de F1 en een opwarmertje was voor menig F1-piloot. Lees verder...

Q8 TRUCK Grand Prix : 'Jan Van Elderen op weg naar eerste titel?'Aanstaande zaterdag (!) wordt in het kader van de Q8 TRUCK Grand Prix de vierde en voorlaatste manche verreden van de Belcar Historic Sprint.
De Belgische Nederlander Jan Van Elderen is goed op weg om de eerste kampioen te worden van deze discpline. Vorig seizoen reden de Historics nog samen met de Sprinters Cup Zolder. Ook toen reden de Historics zich behoorlijk in de kijker, want aan de eindmeet mochten Pascal Pauwels en zijn Porsche met de grootste beker huiswaarts.

 Lees verder...

Drei Tage ??? Action, Power, Fun and Music“ für die ganze Familie

Drei Tage volles Programm auf und an der Rennstrecke bietet der 21. ADAC Truck-Grand-Prix vom 21. bis 23. Juli 2006 auf dem Nürburgring. Schon jetzt versprechen die Veranstalter ein Programm, das in Europa seinesgleichen sucht.
Die wichtigsten Elemente des Erfolgskonzepts bleiben. So etwa die familienfreundlichen Eintrittspreise.

 Lees verder...