Stockcar F1 nieuws: 'Xeramic-Cup Lelystad nieuws'Op 8 nov. wordt er naast de finalewedstrijden voor het NAB-NK en het NOV-klassement gestreden voor de Xeramic-cup door de Stockcar-F1 coureurs.
Ook zal er om de punten voor plaatsing voor de World Final te Coventry gereden worden.
 
Xeramic, leverancier van smeer- en reinigingsmiddelen voor de auto- en motorsport, heeft als sponsor van deze wedstrijd diverse prijzen beschikbaar gesteld. Iedere manchewinnaar bij de F1 krijgt een speciaal samengesteld Xeramicpakket. Dit pakket is er ook voor de eerste 3 van de finale.

Verder krijgt de winnaar van de finale een waardebon van maar liefst €500, is er voor de nummer 2 een waardebon van €300 en mag nummer 3 een waardebon van €200 in ontvangst nemen. Naast de bekers die de NOV uitreikt stelt Xeramic ook bekers beschikbaar voor de finale van de F1.


 
De planning is om 3 heats te rijden, waarbij de behaalde punten de startpositie in de finale bepalen en hierdoor zal er om 11:30 uur gestart worden met de eerste heat voor de Stockcar-F1, waarna het normale programma afgewerkt zal gaan worden. Mocht er door onvoorziene omstandigheden tijdsgebrek optreden, zal de NOV zich genoodzaakt zien één heat te schrappen.
 
Tot nu toe hebben zich reeds 13 rijders aangemeld. De NOV heeft graag dat de rijders zich via voorinschrijving aanmelden en dan het liefst voor woensdag 4 November, zodat er op de wedstrijddag geen kostbare tijd verloren gaat.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@vanhaarlemautodemontage.nl . De definitieve inschrijving dient 's morgens gedaan te worden bij het wedstrijdsecretariaat in de kantine.
 
NOV-F1 rijdersgroep     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
bfbba0
Onthoud mijn gegevens!