Stockcar f1 nieuws: 'WK-qualifier Stockcar-F1 te Lelystad 23 Augustus a.s.'Door het ontbreken van de benodigde vergunningen op Venray hebben we dit jaar nog geen kwalificatiewedstrijd kunnen verrijden voor het WK te Kings Lynn.
In samenwerking met de NOV-F1 rijdersgroep hebben we een extra kwalificatiewedstrijd in kunnen lassen op zondag 23 Aug. a.s. op het Midland-Circuit te Lelystad.De wedstrijden zullen worden verreden conform de BVSR regels voor zover dat mogelijk is. Er zal een technische keuring worden uitgevoerd volgens het BVSR-regelement en er zal een geluidstraining gehouden worden voor aanvang van de wedstrijden, waarbij je maar één kans krijgt, dus niet goed is niet rijden.Er wordt gestart volgens dakkleuren en de puntentelling voor de kwalificatie zal geschieden volgens het BVSR-regelement.
Voor het NOV-kampioenschap wordt de puntentelling van de NOV gehanteerd. Heb je twijfels over je huidige dakkleur neem dan even contact op met Henri Wittebol (h.wittebol@home.nl).
Er zullen 3 manches en een finale verreden worden. Meer informatie zal z.s.m. volgen.
 
De Stockcar-F1 rijders die ook bij ASE Emmen en/of ACON rijden en zich middels deze weg ook kunnen kwalificeren voor het WK dienen voor de wedstrijd aan te geven op welke manier ze dit willen doen, omdat het NIET mogelijk is om zich op beide manieren te kwalificeren.


 
Tot en met uiterlijk 16 Augustus kun je je aanmelden bij Dave van Haarlem (info@vanhaarlemautodemontage.nl of 0627408027) en/of bij Henri Wittebol (h.wittebol@home.nl) voor de wedstrijden op zondag 23 Augustus a.s.
De wedstrijden beginnen om 12:00 uur echter moet je voor 10:30 uur aanwezig zijn vanwege de definitieve inschrijving.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur BVSR/ NOV-F1 rijdersgroep          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
54f396
Onthoud mijn gegevens!