Stockcar F1 nieuws: 'Voorinschrijving Open NK F1 Land- en Asfaltklasse'Op 18 Oktober a.s. is er weer het Open NK voor de Stockcars op het Midland-Circuit te Lelystad.
Voor zowel de land- als de asfaltklasse F1 kan men zich tot en met woensdag 14 Oktober inschrijven door een mailtje te sturen naar info@vanhaarlemautodemontage.nl . Vermeld hierin je naam, startnummer, indien mogelijk je transpondernummer en of je land - of asfaltrijder bent.De Stockcar F2 rijdt ook op zaterdag 17 Oktober en voor deze rijders geldt hetzelfde als voor de F1, maar zij zullen ook toe moeten voegen of zij alleen de zaterdag, de zondag of beide dagen willen rijden.
Voorinschrijving voor de Stockcar F2 kan middels een mailtje naar de NOV; nov@autospeedway.org
 
Voor de landrijders geldt hetzelfde bandenreglement als vorig jaar, dwz géén American Streetracer, maar verder iedere band waarmee je bij je eigen vereniging mag rijden. Rijders die het afgelopen seizoen meer dan één keer hebben deelgenomen aan wedstrijden op het Midland-Circuit worden automatisch ingedeeld bij de asfaltklasse.


 
Voor de asfaltrijders geldt het technisch reglement zoals in het NOV reglement 2009 beschreven is. Dit komt overeen met het BVSR reglement.
 
Misschien ten overvloede, maar we kunnen het niet vaak genoeg herhalen; zorg dat het geluid in orde is. De maximale geluidsnorm is gesteld op 102db rijdend, en dat betekent dat je bij 102,1db een zwarte vlag krijgt.
Tijdens de WK kwalificatie in augustus hebben de meeste asfaltcoureurs bewezen dat deze norm goed haalbaar is en velen bleven zelfs onder de 100 db.Wij willen graag dat er in de toekomst nog steeds met deze klasse gereden kan blijven worden, dus neem je verantwoordelijkheid en zorg ervoor dat het goed is.
 
Nadere informatie over de wedstrijdindeling volgt z.s.m.
 
Bron: NOV-F1 rijdersgroep / Foto's Raceflash.nl          

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1e5765
Onthoud mijn gegevens!