Stockcar F1 nieuws: 'Voorinschrijving F1 Lelystad'Om in de toekomst teleurstellingen bij zowel coureurs als publiek te voorkomen, start de NOV-F1 rijdersgroep met voorinschrijvingen voor de stockcar F1 klasse. Aangezien het technisch reglement overeenkomt met dat van SMC-Venray en er tegenwoordig ook banden te verkrijgen zijn op het circuit zouden er geen belemmeringen meer moeten zijn om te komen rijden op het (voorlopig) enige legale asfaltcircuit in Nederland waar de Stockcar F1 klasse welkom is, het "Midland-Circuit" te Lelystad.

(benodigde banden vooraf opgeven bij fred vowinkel 06-51170329) De controle op het reglement zal uitgevoerd worden door Arie Alberts (voormalig F1-coureur), waarbij conform het NOV-F1 regelement de eerste 3 van iedere heat gewogen worden. Zoals degenen die er in het verleden gereden hebben wel weten is het een echte stockcarbaan, waar ondanks de hoge snelheden behoorlijke tikken uitgedeeld kunnen worden. Bovendien is er een ruim en verzorgd rennerskwartier. Omdat het circuit centraal in Nederland ligt en eenvoudig te bereiken is, blijft de reistijd redelijk beperkt. De eerstvolgende wedstrijd is op zondag 15 juni.

Degenen die willen rijden op zondag 15 juni moeten zich inschrijven voor dinsdag 10 juni bij Dave van Haarlem . Dit kan per telefoon op 0627408027 of per mail; info@vanhaarlemautodemontage.nl De volgende coureurs hebben zich reeds ingeschreven;

H4 Peet Boersen
H6 Geert-Jan Keyzer
H16 John van het Veer
H22 Louw Wobbes
H24 Willy Peeters
H36 Paul Hermkes
H61 Michel van Haarlem
H202 Joop Eskes
H217 Ron Kroonder
H219 Dave van Haarlem
H240 Henk-Jan Ronitz
H399 Jessy de Bruin
H555 Alco KappeReageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b4eb63
Onthoud mijn gegevens!