Stockcar F1 nieuws: 'VETTE CHECK VOOR Stg. KIKA'Tijdens een zeer gezellig feest in de hal van Stockcar coureur Jan Heijsteeg, waarbij zo’n kleine 300 mensen aanwezig waren, werden de prijzen uitgedeeld aan de mensen die Jan gesteund hebben afgelopen seizoen, in zijn strijd voor Stichting KiKa.

Deze prijzen zijn gesponsord door De Harense Smid, Raceflash.nl, Go Karts en Team Bleekemolen.
Het team kwam een jaar geleden met het idee om Stichting KiKa te steunen in hun strijd tegen kinderkanker. Iedereen kon een bedrag beschikbaar stellen, hoe hoger Jan eindigde in het klassement des te dieper moesten de fans in hun buidel tasten, men kon natuurlijk ook een willekeurig bedrag schenken. Tijdens de races werden er ook veel KiKa-beren verkocht, dit waren er ruim 300.

Deze middag waren ook de zangers Starkoo en Idol Roef te gast en zij wisten in een korte tijd de sfeer te verhogen. Rond de klok van 17.00 uur maakte Jan Heijsteeg het bedrag bekend, hij kon aan de heer de Ruiter van KiKa een vette check overhandigen van 22.500 euro. Zeer geëmotioneerd nam hij de check in ontvangst en bedankte het Stockcar F1 team voor hen fantastische bijdrage in de strijd tegen Kinderkanker.

Na de bekendmaking ging het feest nog door onder het genot van een hapje en een drankje. Het bleef nog lang gezellig in Wijk en Aalburg, dit was mede te danken aan de vele vrijwilligers.

Bron: Secretariaat EZHACO, Marc en Annette van der Leest

    


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
cf84e1
Onthoud mijn gegevens!