Stockcar F1 nieuws: 'Speedway baan Emmen onder slechte omstandigheden vandaag geopent.'Vandaag zondag 30 maart is het Motodrome in Emmen op nieuw ge opend met een grote motorcross wedstrijd.
Het gehele sport terrein is vernieuwd een verbeterde motorcross baan een super nieuwe kantine en op het midden terein een oval voor de stockcar's hier vond om 14.30 uur en 16.00 uur de eerste demo race's plaats.
een geweldig nieuw circuit en een aanwinst voor de stockcar rijders. De gravel laag moet nog wat groeien aangezien de beton blokken er na vijfronden al doorheen kwamen.Maar gezien het vele werk wat er verricht is om deze baan daar te krijgen zal dat ook wel goed komen.
Om er lekker te fotograferen is een geheel ander verhaal.Je moet van goede huize komen om daar de foto's te maken die je ook gewend bent te maken op Coventry en Kings Lynn. Hopelijk word hier nog aan gewerkt door ASE.Maar de baan is open en de komende twee zaterdagen is er traning van 11.00 uur t/m 17.00 uur waarna op 19 april de officele eerste wedstrijd plaats zal vinden.
 
Bron: Durk Osinga, ASF

  
 
  

  

  

  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2ef10e
Onthoud mijn gegevens!