Stockcar F1 nieuws: 'PROFLEX nieuwe officiële sponsor voor stockcar F1 Baankampioenschap SMC Venray 2008.'
Tijdens de eindejaarsvergadering november vorig jaar is de nieuwe sponsor voor het stockcar F1 baankampioenschap SMC Venray 2008 gepresenteerd. Wij zijn erg verheugd u te kunnen mededelen dat de nieuwe officiële sponsor is geworden: PROFLEX Shock Absorbers.Proflex is al jaren gevestigd in Stolwijk en is een specialist geworden op het gebied van ontwerpen, ontwikkelen en het vervaardigen van schokbrekers. Proflex ontwikkelt, bouwt en verkoopt wereldwijd hoog gekwalificeerde schokbrekers voor rally, autocross, autosport en motorsport.De Proflex schokbrekers worden gebruikt door diverse World Rally teams van Skoda en Hyundai en in diverse andere nationale rally team zoals Mitsubishi. Maar Proflex is ook te vinden op het circuitracen. Onder extreme omstandigheden voelt ons product zich thuis en dat is waarvoor ze gemaakt zijn.

Sinds enkele jaren is Proflex ook een bekend fenomeen in de stockcar F1 klasse op het circuit van Venray. Steeds meer stockcar formule 1 rijders stappen over naar Proflex schokbrekers en het blijkt dat ook op een ovalcircuit de Proflex schokbreker uitermate goed presteert.De stockcar van Ron Kroonder, de Worldcup winnaar van 2007 is ook voorzien van Proflex schokbrekers. Vorig jaar zijn de eerste contacten geweest tussen Proflex en John de Kock namens de BVSR, dat heeft geleid tot dit mooie samenwerkingsverband voor het seizoen 2008.

Proflex zal het gehele seizoen 2008 de stockcar F1 klasse sponsoren bij SMC Venray. Dit houdt in dat Proflex 5000 Euro beschikbaar stelt voor het baankampioenschap SMC Venray. Alle wedstrijden die verreden worden bij SMC Venray tellen mee voor dit kampioenschap. Wij zijn hier erg blij mee en willen Proflex hartelijk danken voor deze sponsoring. Iedere rijder die deel wil nemen aan deze prijzenpot is verplicht om de daarvoor ontwikkelde sticker zichtbaar op de auto te plakken, gedurende het hele seizoen 2008.Wij hopen u snel te zien tijdens de eerstvolgende wedstrijd te Venray.

Bron: Henri Wittebol, BVSR

  

    

  

  

  
  

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
cf4747
Onthoud mijn gegevens!