Stockcar F1 nieuws: 'Laatste nieuws World Cuyp Stockcar F1 en F2 Warneton/Raceway Venray'Het “WORLD CUP WEEKEND 2008” is bijna zover. Dit jaar verrijden we de WORLD CUP niet in Venray maar hebben we moeten uitwijken naar het circuit te Warneton (België). De datum blijft hetzelfde nl. zaterdag 16 en zondag 17 augustus. De wedstrijdleiding is volledig in handen van SMC Venray en de B.V.S.R. CAMSO heeft geen inbreng, CAMSO is alleen zo bereidwillig geweest om de baan aan ons te verhuren en daarvoor zijn we ze heel erg dankbaar.

Middels dit bericht willen we alle stockcar F1 rijders en belangstellenden op de hoogte brengen van een aantal feiten.

Aanmelden:
Iedere stockcar F1 rijder die wil deelnemen aan het weekend moet zich VERPLICHT vooraf aanmelden bij de voorzitter van de BVSR, Henri Wittebol (bij voorkeur via email). Aanmelden via email: h.wittebol@home.nl. Tot uiterlijk 1 augustus 2008 kunnen stockcar F1 rijders zich aanmelden voor het weekend. Indien je NIET aangemeld bent dan zul je als rijder niet worden toegelaten op het circuit van Warneton.

Het is voor de organisatie belangrijk dat alle stockcar F1 rijders ook aan de BVSR laten weten met wat voor vervoermiddel hij komt en of hij zaterdagavond blijft overnachten of weer het terrein verlaat (om naar het hotel te gaan). Ivm met beperkte ruimte adviseren wij alle stockcar F1 rijders om de bus/trailer op het rennerskwartier te laten staan. En eventueel met een taxi, naar de nabij gelegen hotels af te reizen.Overnachten:
Vanwege de beperkte ruimte op het rennerskwartier is het alleen voor de deelnemende stockcar F1 rijder toegestaan om met bus/trailer waarmee de stockcar wordt vervoert te blijven overnachten op het rennerskwartier. Fans, monteurs en aanhang mogen dus niet met hun tent/camper/caravan op het rennerskwartier. In de nabijheid van het circuit zal er gelegenheid zijn om te overnachten. Let op, er worden geen stockcars toegelaten op de camping.

Na 20:00 uur ’s avonds mag er geen luide muziek meer worden gedraaid. We vragen alle rijders, monteurs en toeschouwers daar rekening mee te houden en heb respect voor de buurt en omgeving. Wij zijn te gast daar en willen graag ook volgend jaar weer enkele wedstrijden rijden op het circuit van Warneton.

Poort open:
Op zaterdag 16 augustus zullen de poorten van het circuit te Warneton om 8.00 uur open gaan. Kom dus niet op vrijdagavond al want dan kom je voor een gesloten deur te staan. Het is niet toegestaan om op vrijdagavond op/naast de toegangsweg te overnachten.

Zaterdag 16 augustus is een bijna normale wedstrijddag ook al wordt deze vroeg in de middag verreden. De stockcar F1 rijders krijgen om 14.00 uur 10 minuten tijd voor training. Direct daarna zal begonnen worden met de wedstrijden. Er worden waarschijnlijk 3 manches verreden. De punten die er op deze dag worden gehaald tellen nog mee voor de WORLD CUP 2008 en ook voor de afvaardiging voor het WK in Engeland op 20 september te Ipswich. Op zaterdag eindigen de wedstrijden om 18.00 uur.

Er zal geen tijdtraining worden gehouden voor de Engelse deelnemers. De Engelse deelnemers zullen starten conform puntenstand in het BRISCA kampioenschap.

Zondag 17 augustus De zondag begint om 10.30 uur met een 20 minuten training voor de Stockcar F1. De WORLD CUP staat gepland om ca. 14.00 uur. Er zullen waarschijnlijk 3 manches waaronder de WORLD CUP en een finale worden verreden.

Tevens wordt er op beide dagen gestreden om de laatste ronden van de 4 Nations Cup.

Maximaal 30 Nederlandse/Belgische en 10 Engelse stockcar F1 rijder zullen worden toegelaten tot het weekend, dit ivm beperkte ruimte en tijd. Tot nu toe hebben de volgende Engelse stockcar F1 rijders interesse getoond: Stuart Smith, Frankie Wainman jr., Daniel Wainman en Mark Gilbank.

Wij wensen alle rijders, monteurs en fans een sportief en gezellig weekend.

Bron: B.V.S.R. (Henri Wittebol)


  
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
fdaff4
Onthoud mijn gegevens!