Stockcar F1 nieuws: 'Komende zondag 21 oktober is het weer zo ver stockcardag op het Midlandcircuit van Lelystad.'De stockcar F1 asfalt en landrijders samen met de stockcar F2 coureurs gaan strijden op de titels Open Nederlands kampioen.
En dag met dus alleen maar stockcars aan de start, Het is tot nu toe alleen maar in Lelystad mogelijk Tot nu toe zullen in de drie verschillende klassen grote deelnemers velden aan de start verschijnen en ook de weer,s berichten voor komend weekend gaan de goede kant op.
Het belooft.Ook voor de Engelsman Frankie Wainman Sr # 212 word het een speciale dag het is zijn laatste stockcar race in Nederland. En moet daarna nog vier keer aan de bak in zijn eigenland voor dat de helm daad werkelijk de boom in gaat. Voor de racefans dus de laatste kans om deze levende legende in actie te zien en om afscheid van hem te nemen.


 
Zullen Dave Schaap, Toon Schut en Ernst Jan Wekema hun titels kunnen verdedigen. In de asfalt klasse zijn dit jaar nog maar weinig races geweest op lelystad vanwege de decibel problemen. maar tijdens die paar race's liet louw Wobbes zien dat hij er weer klaar voor is om de titel weer in zijn bezit te krijgen. Maar of dat zo gemakkelijk gaat moet komende zondag nog maar blijken. Ook Toon Schut zal het in de stockcar F2 klasse niet gemakkelijk krijgen, hij is tenslote de World Cup ook al kwijt geraakt. De kleine man uit Dordrecht is dus te verslaan. Grootste concurent zal zijn natuurlijk Willie Peeters, maar ook Danny Smith en Jelle Kurstjens liggen op de loer net als de Engelsman Chris Roots die altijd sterk rijd op lelystad.En dan nog die grote groep landrijders met hun piepende banden. Vorigjaar was het Ernst Jan Wekema die nog maar net Durk Greidanus voor kon blijven terwijl zijn zoon Jeroen als vierde eindigede. Kan Ernst zijn matige seizoen 2007 nog redden. Of zet Durk Greidanus de race naar zijn hand. Durk beleefde tot nu toe een top seizoen met twee club titels op zijn naam.


 
Ook zal ASF Racing Productions weer aanwezig zijn op het Midland circuit met O/A de nieuwe stockcar F1 kalender, waar momenteel door de drukker nog hard aan gewerkt word om optijd klaar te zijn. Maar er is meer bij ASF natuurlijk de modelauto's maar ook de foto's van Engeland zijn binnen net als de foto's van de landrijders op de World Cup. En dan alle merchandise nog te veel om op te noemen. Komende winter zal alle merchandise van ASF te vinden zijn op de website www.go-to-asf.com
een website waar nog hard aan gewerkt word om hem compleet te krijgen. Maar aanstaande zondag eerst genieten van de groote stockcar F1 & F2 dag op Lelystad aanvang 13.00 uur

Bron: asf, Durk Osinga www.go-to-asf.com


  

    
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
c7a784
Onthoud mijn gegevens!