Stockcar F1 nieuws: ‘Keith Murdoch maakt zijn eerste race in zijn nieuwe FWJ Stockcar F1’Tijdens de Paasraces maandag 9 april op Raceway Venray kwam Keith Murdoch #175 met zijn gloednieuwe FWJ Stockcar F1 aan de start. In mooie kleuren en belettering maakt Keith zich op voor zijn eerste manche.
Gretig en fel zoals Keith is ging hij van start en baande hij zich ene weg in het 28 tellende Stockcar F1 geweld. Hij reed keurig naar een 16de plaats.In de 2de manche moest helaas Keith zijn Stockcar F1 aan de kant zetten.
De 3de manche verliep super. Hij kreeg zijn Stockcar F1 steeds beter onder controle en noteerde hiermee een keurige 5de plaats.
Veel hoop voor een goede finale plaats. De start verliep goed en kon de kopmannen goed bijhouden. Na wat tikken links en rechts op de baan viel Keith iets terug maar kon alsnog een keurige 13de plaats noteren.

De volgende race op Raceway Venray is met Pinksteren. Op Pinkstermaandag zal het gehele Stockcar F1 geweld weer losbarsten en is Keith weer van de partij.

Raceflash wenst het gehele team van Keith Murdoch veel succes tijdens hun Stockcar F1 races dit seizoen.

Tekst & foto's: Raceflash.nl

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
48feff
Onthoud mijn gegevens!