Stockcar F1 nieuws: 'Duo-Zitter nog veiliger met nieuwe 4-punts gordel'Tijdens de Paasraces op Raceway Venray was het Stockcar F1 'Two-Seater' team van Ernst Jneinga ook weer aanwezig.
Dit jaar is de Stockcar F1 voorzien van nieuwe gordels die ook geschikt zijn voor kinderen. Deze veiligheidsgordels kunnen namelijk aangepast / versteld worden voor kinderen.

Marcel Janssen, mede coureur van de Stockcar F1 'Two-Seater' laat dit op bijgaande foto's zien.De animo is weer zeer groot. Dit jaar bestaat het team van Ernst Jeninga 5 jaar en staat er iets specials op het programma. Zo gaan we een 'Battle Two Seater Race' houden tussen de 2 (FWJ) Stockcar F1 'Two Seaters' uit Engeland en onze Nederlandse Stockcar F1 Two-Seater. Eerste race is tijdens het Stockcar F1 EK op North Hampthon en de 2de race zal zaterdags tijdens de World Cup weekend op Raceway Venray zijn in augustus dit jaar. Meer info volgt binnenkort.Dus ben je een echte Stockcar F1 race fan! Geef je dan snel op via de website www.stockcar-f1.com om aan deze 'Battle Two Seater Race' deel te nemen als bijrijder.

Bron: Media Jeninga Stockcar F1 Two-Seater TeamReageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
06a1ff
Onthoud mijn gegevens!