Stockcar F1 nieuws: 'Dirt Formule 1 Stockcar nieuws Speedwway Emmen / St. Maarten'
Geluid's test dag op Emmen en trainen 14 maart Stockcars maken het mooiste geluid van de wereld en dat willen we ook graag horen !
Natuurlijk moeten we een beetje rekening houden met de omgeving waarin we rijden .
De milieu vergunning verteld ons precies hoeveel geluid we mogen maken als we ons daar aan houden mogen we tot de lengte van dagen racen binnen deze normen. Zeurpieten heb je overal maar ze hebben niks te vertellen want we houden ons aan de vergunning. 90 % van alle stockcars voldoen aan de normen.

Dus 10% nog net niet en deze gaan we er uit zoeken voor dat we allemaal niet meer mogen rijden.
St Maarten en Emmen hebben gezamenlijk test apparatuur aangeschaft. Een stoplicht verteld je of je goed = groen (tot100DB) op het randje = oranje (100tot 102 DB)
of rood = te veel geluid maakt   ( meer dan 102 DB)
Rood betekent niet rijden en dus daarom ook deze test dag dan kun je er nog iets aan doen. Deze apparatuur staat straks ook tijdens elke race opgesteld in Emmen en St Maarten.

Hiermee willen deze banen er op toezien dat de vergunning waar ze beide heel trots en blij mee zijn ons toelaat onze mooie sport te laten bestaan !
 
Meer goed nieuws
Dit jaar zal de World Final weer in Kings Lynn worden verreden. In overleg met de BRISCA ,St Maarten ,Emmen en Venray is het volgende besloten.
Er mogen vanaf nu 5 dirt rijders  naar de WF gezamenlijk van uit St Maarten en Emmen je kan je plaatsen via  7 wq  (kwalificatie ) wedstrijden die allemaal even zwaar meetellen
4 in St Maarten en 3 In Emmen , datums komen op de web sites te staan vanuit Venray gaan er 3 asfalt rijders naar de World Final
 
COVENTRY & EMMEN  GOUDEN HELM TROPHY
 
Op 16 en17 mei wordt de gouden helm  verreden in de stockcar formule 1.
In de zaterdag en zondag manches rijd je om punten de beste 20 daarvan rijden mee in de gouden helm er worden 10 engelse rijders uitgenodigd die zich hebben gekwalificeerd in COVENTRY.
De engelse rijders rijden ook voor punten mee om hun start plek. Dus de 30 beste rijders van Emmen en Coventry gaan van start in deze super race.
 
Op 3 &4 oktober gaan de beste 10 rijders van Emmen naar Coventry om daar de strijd aan te gaan met de beste 20 rijders van Coventry in de GOUDEN HELM wedstrijd
 
Als het succes van deze weekenden onze verwachtingen overtreft is er mogelijk dat er nog meer   hollanders naar Coventry mogen en we een hele hollandse wedstrijd op zondag houden Dit beloofd een super gezellig weekend te worden zoals we ook in skegness jaren hebben beleefd

Bron: Media Speedway Emmen

  

     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
0884f2
Onthoud mijn gegevens!