Stockcar F1 nieuws: De laatste stockcar F1 kalenders 2008 in de verkoop!'Raakt de stockcar F1 kalender van ASF / photostox dit jaar voor het eerst uitverkocht voor dat het nieuwe jaar begint. Nog niet eerder zijn er tijdens twee race evenementen zoveel kalenders verkocht als dit jaar. Het regende dan ook complimenten bij de verkooptrailer van ASF racing productions, in Lelystad en Venray.

Hij is weer mooier dan afgelopen jaar was de meest gehoorde uitspraak, of hoe komen jullie aan al die mooie foto’s. Das niet zo moeilijk al je zelf zo,n 7 a 8 honderd foto’s per wedstrijd maakt en dat plusminus 30 wedstrijden per jaar plus de samenwerking met de Engelse top fotograaf Mike Greenwood.De 2008 kalender is niet alleen in Nederland HOT ook in Engeland draait de verkoop bij Mike Greenwood erg goed dit jaar. Het is dan ook een welkom feit dat de vaste klantenkring voor dit unieke verzamel object steeds groter word. Voor de stockcar liefhebbers die de wedstrijden in Lelystad en Venray gemist hebben en toch in het bezit willen komen van de stockcar F1 2008 kalender kunnen het beste via de e-mail  : asf-inside@wanadoo.nl een bestellen aangezien er nog maar een kleine 50 exemplaren beschikbaar zijn. De kosten zijn 15 euro per kalender plus zes euro voor de verzendkosten. Per bestelling slechts eenmaal verzendkosten verschuldigt.

Bron ASF Racing Productions

  
 
    

  
 

Reacties

Ik begin ook weer aangestoken te raken, alsnog gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Ik spreek je binnenkort wel, tot ziens.

Ruud Sint

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f4baf8
Onthoud mijn gegevens!