Stockcar F1 / BVSR nieuws: ‘Begrafenis Anne Hoekstra’Met grote verslagenheid hebben we op maandag 14 mei vernomen dat Anne Hoekstra is overleden aan de gevolgen van een noodlottig ongeval. Ruim 25 jaar was hij betrokken bij onze sport eerst als monteur en later als coureur. De stockcar was zijn passie, zijn lust en zijn leven. Na 5 mooie jaren achter het stuur vond Anne dat het tijd was geworden om een stapje terug te doen.

Zijn zoon Gosse nam het van hem over. Ook al reed hij zelf niet meer, hij bleef de grote drijfveer achter stockcar F1 team Fryslan en gaf tijdens de laatste wedstrijd nadrukkelijk te kennen het aanspreekpunt te willen blijven voor het team. Niets wilde Anne missen… wij zullen Anne missen...
Anne wordt zaterdag 19 mei begraven.

De familie Hoekstra heeft nadrukkelijk te kennen gegeven dat iedereen die Anne een warm hart toedraagt welkom is om afscheid te komen nemen van onze grote stockcarvriend Anne Hoekstra. De plechtigheid voorafgaande aan de begrafenis zal worden gehouden om 14.00 uur in de Fokkema´s Pleats aan de Eelke Meinertswei 2 te Westergeest. Voorafgaande is er gelegenheid tot condoleren vanaf 13.00 uur. Meer informatie is ook te vinden op de internetsite van team Fryslan.

Voor diegene die niet aanwezig kunnen zijn tijdens het afscheid maar wel een kaartje willen sturen kunnen dat doen naar het volgende adres:

Familie Hoekstra
Kalkhuswei 15
9295 KM Westergeest

Met vriendelijke groet,

Henri Wittebol
BVSR


Klik hier voor het tekenen in het condoleanceregister.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ccfd32
Onthoud mijn gegevens!