Stockcar F1 / Autocross nieuws: 'Aanmelden Stockcar F1 coureurs tijdens Nachtcross weekend Kessel 9 en 10 augustus.'ACC The Blue Birds organiseert op zaterdag 9 augustus weer de mega populaire Nachtcross op het circuit ‘De keizersbaan’ te Kessel. Zondag 10 augustus staan de ASUZ autocross races op het programma.
Vorig jaar kwamen er al een grote groep Stockcar F1 rijders naar het Limburgse Kessel.Dit jaar zijn de Stockcar F1 rijders ook weer welkom alleen zal het startgeld wat ze vorig jaar ontvingen vervallen. In de plaats hiervoor is er nu prijzengeld en bekers beschikbaar gesteld door de organisatie.

stockcar f1
Er dient een minimale inschrijving te zijn van10 Stockcar F1 bolides, anders wordt er niet gereden in de Stockcar F1.

Feesttent, circuit!
De Stockcar F1 coureurs die vorig jaar hebben gereden weten dat het dat het circuit er  perfect bij ligt en dat hier hard op gereden kan worden. Tevens is het bezoekers aantal tijdens beiden dagen zeer hoog en is er een feesttent aanwezig waar zaterdagavond weer een groot feest is met een spetterend optreden van DJ ANDRE BON PART.

FMXO Freestyle Motorcross
Zaterdagavond zal er een spectaculair optreden zijn van de FMXO FREESTYLE MOTORCROSS. Diverse Freestyle crossers zullen een wervelende show gaan
geven!! Dit mag je zeker niet missen!!

Inschrijven/aanmelden Stockcar F1
Gelieve contact op te nemen met Pieter Hanssen, telefoon 06-13486873. Email kan ook hansseman@hetnet.nl

Programma:
Zaterdag 9 augustus : ‘Nachtcross’         Aanvang 18:00 uur.
Zondag 10 augustus : ‘ASUZ autocross’  Aanvang 11:30 uur.

Meer nieuws of informatie: www.thebluebirds.nl


  

  


  


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f516c6
Onthoud mijn gegevens!