Sponsoring Stockcar f1 ‘DUOZITTER’ - 5 jaar Jeninga Stockcar F1 ‘Two-Seater’ 2007Marcel Bol (L) en Ernst Jeninga (R) bij de Stockcar F1 'Two-Seater' spoiler die nu als reclame dient op het kantoor van BDJ3 Productions in Baarlo.

Ernst Jeninga, al vele jaren actief in Stockcar F1 rijden’ viert met zijn team dit jaar het 5 jaar bestaan van het ‘Jeninga Stockcar F1 Two-Seater team’.Als zeer actief Stockcar F1 coureur op de vele circuits wilde Ernst het iets rustiger aan gaan doen. Na een jaar te hebben mee gedraaid als coureur van de Stockcar F1 ‘Two-Seater’, nam hij in 2002 deze Stockcar F1 over van eigenaar Klaas Wink. Klaas kreeg het te druk met zijn eigen bedrijf ‘Keppel BV Hout & Groenrecycling’.De Stockcar F1 bus waar Ernst en zijn vrouw Diny vele jaren mee naar het circuit reden werd in 2004 vervangen door de Stockcar F1 bus van ex. Veelvoudig wereld kampioen Rien ‘Smiling Bumpy’ Rutjens. De bus werd voorzien met de logo’s van de sponsoren en tevens werd er een slaapcabine gemaakt.

Stockcar F1 coureurs
Vele Stockcar F1 fans hebben als bijrijder eens meegereden met ernst of met een bekende Stockcar F1 coureur, o.a. Willie Peeters, Louw Wobbes, Ron Kroonder, Rien Rutjens, Patrick Peeters, Theo van Lier, Jack Vrenken en ga zo maar door.

Ernst rijdt met zijn Stockcar F1 ‘Two-Seater’ alle races op Raceway Venray en was hij ook veel te zien op St. Maarten, Callantsoog, Lelystad, Kollum en andere circuits in het Noorden des lands. Ook werden er diverse demo races verreden tijdens Autosport beurzen o.a. Speed & Design, AutoWorld (Niederrhein Duitsland), Stockcar F1 Long Track Memorial Day (Baarlo).

5 jaar
Het jaar 2007 stond geheel in het teken van dit 5 jarig bestaan. Op onze website www.stockcar-f1.com is alle informatie te vinden over de Stockcar F1 ‘Two-Seater’, o.a. kalender, aanmelden meerijden, foto’s etc. Dus zeker een bezoekje waard.

Nieuwe look / sponsoring
Nu is dan na 5 jaar de tijd gekomen om de Stockcar F1 ‘Two-Seater’ compleet te voorzien van een nieuwe look. Dit wil zeggen hij zal geheel nieuw gespoten en beletterd worden.
Hiervoor zijn we nu op zoek naar sponsors die met hun naam en logo vermeld willen staan op onze Stockcar F1 ‘Two-Seater’.

Mogelijkheden
Vraag voor de mogelijkheden naar Ernst Jeninga (telefoonnummer 06-51524218, of stuur een mail naar Marcel Jansen sharonjansen@hetnet.nl). Voor de kleinste plaats bent U al voor € 250,00 een geheel seizoen erbij. Ook onze Stockcar F1 bus bied vele mogelijkheden om sponsors met naam en logo te vermelden.

We hopen spoedig van jullie te horen gezien wij onze nieuwe Stockcar F1 ‘Two-Seater’ in de nieuwe kleuren en logo’s willen presenteren op de autosport beurs Racing-Expo te Leeuwarden 23 en 24 februari 2008.

Bijgaand enkele foto’s van onze Stockcar F1 ‘Two-Seater’

Met vriendelijke groet,

Ernst Jeninga (www.stockcar-f1.com)

Bron: Ernst Jeninga, Jeninga Stockcar F1 ‘Two-Seater’ Racing Team

In de Paddock Newsflash van December zal extra aandacht worden geschonken aan de 'Jeninga Stockcar F1 Two-Seater'.  

    

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
26c78a
Onthoud mijn gegevens!