Inside Stockcar Stockcar F1 ‘Hot Winternight’ feest 2007.Op zaterdag 27 januari barst het grootste Stockcar F1 feest weer los. Inside Stockcar organiseert dan weer het wel om bekende Stockcar F1  ‘Hot Winternight feest. Deze zal plaatsvinden in het dorpshuis ‘It Waed’ te Sexbierum.
Voor de muziekale omlijsting heeft Inside Stockcar de bekendste band van Noord Nederland gecontracteerd teweten ‘LAYS’. Lays zal alle aanwezigen trakteren op ‘top’ LIVE muziek.Tevens zullen er deze avond weer de bekende huldigingen plaatsvinden.

Onder anderen wie wordt:
- Beste Stockcar F1 coureur 2006
- Mooiste asfalt stockcar F1 2006
- Mooiste gravel stockcar F1 2006
- Stockcar F1 promotor 2006
- Stockcar crash koning 2006
en ga zo maar door……

Dus reserveer nu al in je agenda:
Datum: zaterdag 27 januari
Waar: dorpshuis ‘It Waed’ te Sexbierum

Meer info over deze Stockcar F1 ‘Hot Winternight’:
Inside Stockcar
Durk Osinga
Tel: 0517-591857 (na 16:30 uur)
E-mail: asf-inside@wanadoo.nlLAYS bestaat uit:
Drummer, Sjouke
Toestenist en accordeonist, Marco
Bassist, Frans
Zangeres, Loeky
Gitarist/zanger, Rintje

LAYS
Al 14 jaar de Feestband van Friesland.
Met een allround repertoire zet deze band elke zaal op de kop.Een goede uitstraling,en een goed geluid dit omringd met een perfecte lichtshow.En af en toe een verrassing om de feestvreugde te verhogen

LAYS
LAYS: al 14 jaar de Feestband van Noord Nederland!Wie kent ze niet? Op hun 10-jarig jubileum kwamen meer dan 1500 bezoekers af! De live-cd die van deze avond gemaakt is, is inmiddels al dubbel en dwars uitverkocht en wordt regelmatig in alle bekende kroegen in Friesland gedraaid. De band heeft in oktober 2003 in Amerika opgetreden (Texas USA) en dit was een dik succes! Ook hebben de zanger/gitarist en de zangeres hun kunsten vertoond in Turkije, Engeland en op de Dominicaanse Republiek.LAYS staat garant voor een knalavond voor zowel jong en oud en nooit is een optreden hetzelfde.Want Lays werkt zonder vaste setlijsten dus er kan precies op het publiek worden ingespeeld. Elk jaar wordt een bepaald thema gedaan: In 2001 trad de band op met een Apres-ski act compleet met lederhosen! In 2002 kroop de zanger in de huid van volkszanger nr.1: Andre Hazes! In het jaar 2003 liet LAYS d.m.v. een DJ -act zowel jong en oud laten housen, dit compleet met draaitafel en een knotsgekke DJ. In het jaar 2004 deed de band een spectaculaire BZN act. Dit was 1 groot feest, alle bekende hits compleet met intro en speciale effecten.
Nu in 2006 heeft de band het drukker dan ooit. Onder andere met het programma Toppers ut Fryslan.
Zanger/gitarist Rintje is ook solo te boeken als troubadour

Meer informatie over LAYS: www.layslive.comReageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f6c711
Onthoud mijn gegevens!