Autospeedway / Camso nieuws: 'Stockcar F1 FRANKIE WAINMAN Jr te Warneton op 6 juli.'Voorlopig zijn 7 Engelse F1 Stock Car piloten vast ingeboekt voor Warneton op 5 en 6 juli. Volgens Guy Parker zijn er nog een viertal sterk geïnteresseerd, maar de definitieve bevestiging moet nog komen.
Sommige Engelsen rijden op Zaterdag nog in Coventry en komen dan gedurende de nacht afgezakt naar Warneton.Van continentale zijde mogen wij een 15 deelnemers verwachten, zodat het totale deelnemersveld een 25 Formule 1 Stock Cars zou kunnen bevatten; volgens de deelnemers ruim voldoende voor de baan in Warneton.
 
Verder komen de Camso V8 voor de eerste maal dit jaar met een vol veld (14 à 15 auto’s) aan de start voor hun grote finale, “the big one” over 75 ronden; Van Engelse zijde komen nog de Sprint Cars (samen met de Camso V8 de snelste klasse in Warneton) en de Baby Grands; verder de Lightning Rods, Prive Cars en een vijftigtal Bangerstox.


 
Car Jump: 
Als slotnummer op zondag heeft de fameuze Car Jump plaats; maximaal 5 deelnemers voor een gevaarlijk maar o zo spectaculair nummer (de autos vliegen een drietal meter hoog over een caravan, welke tien meter verwijderd is van de schans.) 
 
Vast ingeschreven F1 Stock Cars uit Engeland: 
Zaterdag en Zondag:
434 Ivan Pritchard
484 Craig Utley
 
Alleen Zondag:
3 Chris Fort
21 Mark Gilbank
212 Daniel Wainman
447 Dave Hopkins
515 Frankie Wainman Jr

 Roland Vandermeersch, Media Camso


  

  


       

 
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d930b8
Onthoud mijn gegevens!