Rally nieuws: 'Rallycursus.nl maakt zich op voor leerzame rallycursus'

De afgelopen maanden is hard gewerkt om ook in 2009 weer een gedegen rally opleiding neer te zetten. Met zorg is een team ervaren instructeurs samengesteld om maximale overdracht van rallyervaring te kunnen garanderen. Met recht is rallycursus.nl een door de KNAF erkende rallyschool.

Zo zullen 30 en 31 januari a.s. onder de leiding van meervoudig Nederlands rallykampioenen Jasper van den Heuvel en Dirk Garvelink diverse ervaren rallycoureurs assistentie bieden.

Regerend Nationaal Formule 2 kampioen Marcel Piepers en Anton van Limpt zullen eveneens hun rally ervaring delen. Terwijl voor de nodige circuit tips Michel Schaap erbij zal zijn, een instructeur met een enorme circuit ervaring.

Ook aan navigatie en alles rondom een rally wordt aandacht gegeven door Martine Kolman en Hans van Limpt, beiden ervaren navigatoren, die ook zullen trachten de cursisten de theorie eigen te maken voor het behalen van het KNAF examen.

Als tijdens de praktijkdagen op de voormalige luchtmachtbasis Niederrhein bij Weeze (D), net over de Nederlandse grens bij Nijmegen, alle cursisten maximaal hun kilometers hebben gemaakt, dienen ze klaar te zijn voor het KNAF praktijkexamen wat op 14 februari zal plaatsvinden op het Eurocircuit in Valkenswaard.

Over belangstelling heeft de rallyschool niet te klagen, de opleiding loopt aardig vol. Ook de losse navigatiedag gaat goed bezocht worden. Tijdens deze masterclass op navigatiegebied worden zowel voor rijders als navigatoren nuttige tips besproken. Verkennen, rijden op bol-pijl, inklokken, maken van pacenotes en uitwerken van deze notes  vormen de hoofdmoot voor deze dag.

Wie nog belangstelling of vragen heeft kan via www.rallycursus.nl nadere informatie verkrijgen of Anton van Limpt – GSM 06-53782322.


     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2366ff
Onthoud mijn gegevens!