Rally nieuws: 'Equipe Goossens van de BMW 325i Challenge gaan schoon en snel voor de deelnemers uit.'Hengelo 1 november - Komend weekend is Hengelo en omstreken het decor van de Conrad Euregio Rally 2007. Naast de acht BMW’s die nog strijden om de punten, Theo van den Berg stelde zijn kampioenschap in de “Hellendoorn” al veilig, start een bijzondere equipe als 01-auto.

Gebroeders Goossens vullen hun tank deze keer met de brandstof E85, een mengsel van 85% ethanol en 15% benzine. Voldoet de test en lukt het met de KNAF dit reglementair te maken, dan geeft de rallysport een enorme voorzet tot besparing van benzine (maar 15 in plaats van 100% in de tank), de uitlaatgassen zijn schoner én –mooi meegenomen- meer vermogen onder de kap.   

Met startnummer 61 rolt Niels Kroeze met Marieke Spoelstra als navi over het startpodium, gevolgd door Ulli Boing, Marcel Kuipers, Wolter Luijten, die ongetwijfeld nog wat ervaring wil opdoen in de BMW, Ben ten Hove, die er altijd lol in heeft, Imp en Ellen Visser, en na Frank Gerritsen Mulkes, sluit Rene Walraven met Linda Boer de rij. 

De BMW zitten precies in het middenveld, want 122 equipes hebben zich voor dit evenement, wat zaterdag om 15.00 uur van start gaat in Hengelo op het Burg. Jansenplein. ingeschreven.    
  

   

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
10da5a
Onthoud mijn gegevens!