Racing Expo nieuws: 'Racing EXPO Leeuwarden nodigt Dakar teams uit.'Kunnen de Nederlandse Dakar fans nog een keer genieten!

De verslagenheid is groot bij de Nederlandse Deelnemers die dit jaar de Dakar rally 2008 zouden gaan rijden. Weken, maanden tot zelfs een jaar voorbereiding voor niets op die ene dag na in Valkenswaard. De coureurs, monteurs en alle team leden waren er helemaal klaar voor de zwaarste rally ter Wereld de Lissabon – Dakar 2008.Niet alleen de coureurs en hun teams leefden helemaal naar Dakar toe, maar ook de sponsoren achter de coureurs maar vooral niet te vergeten de duizenden racefans die weer twee weken onafgebroken voor de televisie hun helden zouden volgen dankzij de mensen van RTL GP. 4 januari kwam hier onverwacht een snel einde aan. De terroristen wisten de organisatie van de Dakar Rally klein te krijgen.

Coureurs, sponsoren en fans staan met lege handen. Slecht een dag hebben de sponsoren en race fans mogen genieten van hun helden op het Eurocircuit in Valkenswaard. Dat de Dakar in Nederland leeft werd daar maar weer eens goed duidelijk met meer dan 11000 bezoekers. En nu de rally echt van start zou gaan valt er helemaal niets meer te genieten voor de fans. Die er helemaal klaar voor waren.

De organisatie van de Racing EXPO Leeuwarden wil de teleurgestelde teams de kans geven om hun fans in Nederland, in staat te stellen om toch nog een keer te kunnen genieten van al dat unieke race materiaal waarmee men de woestijn in zou duiken. De auto’s, de trucks, de buggy’s, de motoren en quads.De organisatie van de komende Racing EXPO Leeuwarden op 23 & 24 feb wil alle Nederlandse Dakar deelnemers uitnodigen om met hun racemateriaal en teams naar Leeuwarden te komen om daar in het WTC Expo complex nog een keer een bivak in te richten. Zo dat jullie nog een keer flink de aandacht van de rijkelijk aanwezige media krijgen, niet alleen als dank voor jullie trouwe sponsoren, maar voor al ook voor jullie teleur- gestelde fans. Grijp deze unieke Auto & Motorsportbeurs : de Racing EXPO Leeuwarden, aan als de start naar Dakar 2009. Jullie worden door de organisatie van de Racing EXPO Leeuwarden uit genodigd er zijn dus geen kosten aan verbonden voor jullie.Neem voor meer info contact op met de Pr man van de Racing EXPO Leeuwarden, en zelf ook een groot Dakar liefhebber Dhr. Durk Osinga via tel 0517-591857 na 16.00 uur of via de mail info@racing-expo.nl en kijk ook even op www.racing-expo.nl 


Bron: Media Racing Expo / Foto’s: ASF


  
 
    

  

  
 
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1e4840
Onthoud mijn gegevens!