Racing-Expo nieuws: “Presentatie van het eerste circuit met Tracksplit tijdens de Racing-Expo in Leeuwarden”Tijdens de Racing-Expo op 21 en 22 februari in Leeuwarden vind de presentatie van het eerste circuit met een Tracksplit plaats. Een echte wereldpremière!

Het eerste Tracksplit circuit is onderdeel van het in aanbouw zijnde Funpark Meppen in Duitsland. Het initiatief en de uitvoering van Funpark Meppen komen van ondernemer Henny van der Most, wel bekend van onder andere Preston Palace en Wunderland Kalkar in Duitsland.

 

De bouw en uitvoering van het racecircuit zijn in handen van ondernemer Harry Maessen, onder andere bekend van circuit De Peel in Venray en de Benelux Racing League V6.

Op de Racing-Expo worden 2 nieuwigheden gepresenteerd: het eerste Tracksplit circuit op Funpark Meppen en het nieuwe “1 Mile Oval” circuit dat in Venray op circuit De Peel wordt gebouwd. Beide nieuwe circuits zijn momenteel in aanbouw en de voorbereidingen voor de eerste demonstratiewedstrijden zijn begonnen.

Journalisten en fotograven die bij de Tracksplit wereldpremière en demonstratiewedstrijden aanwezig willen zijn, wordt verzocht zich tijdig te melden bij de organisatie opdat hun ontvangst in goede banen kan worden geleid. Contactadressen zijn de bedrijven Van der Most Beheer te Schuinesloot en Maessen Bedrijven te Venray.

Bron: Wil Joosten, media Tracksplit.com

     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f4f619
Onthoud mijn gegevens!