Racing-Expo nieuws: 'Organisatie Racing EXPO Leeuwarden lanceert vernieuwde website.'

Sexbierum, 18 november 2008 - De ultieme auto en motorsport beurs de Racing EXPO Leeuwarden groeit in populariteit dat was afgelopen jaar goed te merken met bijna 25000 bezoekers die de weg naar Leeuwarden wisten te vinden.

Media Partner
Onze bezoekers vragen steeds meer om informatie. Hier door heeft de organisatie van de show in samenwerking met zijn webmaster en media partner Raceflash.nl besloten de huidige website: www.racing-expo.nl te vernieuwen en meer informatie toe te voegen. Al zijn alle pagina's nog niet allemaal gevuld, de website zal nu wekelijks dan wel dagelijks bijgewerkt worden.Al zijn alle pagina's nog niet allemaal gevuld, de website zal nu wekelijks dan wel dagelijks bijgewerkt worden. Zo kan men op de vernieuwde website nog meer foto's van de afgelopen beurs bekijken, om zo een idee te krijgen wat de Racing EXPO Leeuwarden in 2009 allemaal te bieden heeft, en om al vast in de stemming te komen voor de komende beurs.

Informatie
En zo kunnen belangstellende standhouders, indien ze thuis geen informatie pakket hebben ontvangen inschrijf formulieren downloaden van de site. Al het actuele beurs nieuws zal op de site verschijnen en ga zo maar door. Er is al veel werk verricht aan de site en er zal nog meer plaats vinden. Zo zal de beurs wederom in oppervlakte gaan groeien. En is de openingstijd voor zaterdag 21 februari aangepast van 12.00 uur tot en met 21.00 uur.

Programma
Het programma in de Live Action Arena zal er weer spectaculair uitzien, en zal menig race hart weer sneller doen kloppen. Nu het race seizoen op bijna elk circuit ten einde is, komen de inschrijving voor deelname aan de beurs goed op gang. Diverse standhouders hebben al extra standruimte aangevraagd, na de succes volle deelname aan de beurs van 2008 waar veel handel en goede contacten werden gedaan.

Standhouders
De organisatie verwacht voor de komende beurs nog meer nieuwe standhouders die hun geluk in Leeuwarden willen beproeven. Het ligt voor de meeste race fans misschien iets verder weg, maar de grote kracht van Leeuwarden is dat de Racing EXPO Leeuwarden file vrij te bereiken is en met meer dan voldoende parkeerplaatsen die spot goedkoop zijn.

Tuning
Naast alle belangstelling voor de auto en motorsport neemt ook de tuning wereld weer een belangrijke plaats in op de show met onder anderen weer een show en shine wedstrijd om de ICE top 20 gesponsord door Turtle Wax. Tot nu toe hebben zich al ongeveer 250 auto's ingeschreven voor deelname aan deze wedstrijd.

Binnenkort meer nieuws over de snelst groeiende auto en motorsport en tuning beurs van Nederland. Kijk dus regelmatig op onze officiële Racing-Expo website www.racing-expo.nl/ waar het laatste nieuws te vinden is.

Dit persbericht wordt zo wel door de organisatie van de Racing EXPO Leeuwarden als wel door onze media partner Raceflash.nl verstuurd.

Bron: Pers Racing-Expo (www.racing-expo.nl)

     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
dbdf27
Onthoud mijn gegevens!