Racing Expo nieuws: ‘Historic motorsports op Racing EXPO Leeuwarden’Met een gigantische Mack truck en vier exclusieve raceauto’s komen ze naar Leeuwarden: Tachyon motorsport uit Soest.
Tachyon motorsports houd zich bezig met prepareren, bouwen en modificeren van raceauto’s.

En niet zo maar de eerste de beste, nee exclusief materiaal zo onder anderen de Mc Laren M8F, - Crysler Viper LM, - Marcos 1800 GT – Triumph TR7V8 – TRV Griffith.Maar het bedrijf uit Soest doet meer, Race en rally support. En begeleiden en ondersteunen mens en machine, maar ondersteunen ook evenementen zo als Historic Ieper.
Daarnaast beschikt Tachyon motorsport over een eigen racecafe in hun pand en dat cafe is zeker een bezoekje waard en is gevestigd aan de Zuidergracht 13 – 15 in Soest.En een bezoekje aan Tachyon motorsports op de komende racing EXPO Leeuwarden zal zeker de moeite waard zijn aangezien men deze truchk en racewagens niet elke dag op de weg of circuits tegenkomt. Nieuwschierig geworden breng dan alvast een bezoekje aan www.tachyon.nu of www.racing-expo.nlBron: Media Racing Expo / Foto’s: ASF


  
 
    

  

  
    

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
113da7
Onthoud mijn gegevens!