Racing EXPO nieuws: 'Ginaf Rally Power op komende Racing EXPO Leeuwarden'Diverse Dakar teams hebben inmiddels toe gezegd naar Leeuwarden te komen, voor de komende Auto en motorsportbeurs de Racing EXPO Leeuwarden.
De organisatie is druk bezig om zo veel mogelijk Nederlandse Dakar teams naar Leeuwarden toe te halen om daar een complete Dakar hal in te richten met al het zware geweld wat anders begin januari de woestijn was ingedoken.

En de eerste team hebben ook daad werkelijk bevestigt naar Leeuwarden te komen onder anderen het Ginaf Rally Power team bekent van coureurs als Wuf van Ginkel en Marcel van Vliet en Anne Kies.

Het team komt met een 4 x 4 wedstrijd truck en de grote 8 x 8 assistentie truck naar Leeuwarden.
En diverse team leden van het Ginaf Rally Power team zullen op uitnodiging van de organisatie de beurs bezoeken. De Organisatie wil hier mee de Dakar ganger’s een hart onder de riem steken nu ze de eerste weken van het nieuwe race seizoen thuis moesten door brengen in plaats van achter het stuur in de Woestijn richting Dakar.

Ook de Desert Warrior van Marcel Schoo is weer aanwezig deze keer helemaal als nieuwe. Vorig jaar was deze wagen met de nodige schade van de koprollen te bewonderen.

Ook zal er een assistentie truck van MAN op de beursvloer te bewonderen zijn bij het Verkooijen  rally team. Binnenkort volgen meer team namen die daad werkelijk naar de beurs in Leeuwarden komen.WIN Gratis Kaarten voor de Komende Racing EXPO Leeuwarden

HOE

Luister van 2 tot en met 10 februari naar Radio Veronica’s  snipperhit

Luister van  11 tot en met 24 februari naar Radio NL
Radio NL zend op 23 & 24 februari live uit vanaf de beurs

Luister 16 & 17 Februari naar radio Friesland of radio Eenhoorn

Bron: Durk Osinga, Pers Racing Expo

  
 
    

  

  
  Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
812d37
Onthoud mijn gegevens!