Racing EXPO nieuws: De nieuwste Raceklasse van Nederland, de Westfield Racecup. Te bewonderen op de Racing EXPO Leeuwarden.'Op de thuisbasis bij Westfield Racing / Mega Sportscars in Lelystad is hij al te bewonderen, maar het grote publiek gaat 23 & 24 februari in Leeuwarden op de auto en motorsportbeurs uitgebreid kennis maken met dit nieuwe race monster in Nederland.Met een gewicht van slechts 550 Kg, een 170 PK sterke Ford Zetec 2.0 ltr motor geleverd door Ford Power product, en achterwiel aangedreven, maakt deze Westfield racer dit jaar zijn debuut in Nederland en zal in actie komen op Zandvoort, Assen, Spa, Zolder en Oschersleben.

De echte doe het zelf er kan al voor € 17.820,- instappen.
En voor degene die gelijk wil racen lapt € 26.740,- neer maar krijgt dan ook gelijk alles, een Westfield racer, Racecursus + examen, kleding & helm en natuurlijk deelname aan 8 wedstrijden.

De Westfield racecup zal alleen identieke Westfield racers op de baan brengen zo dat het niet om de kwaliteit van de wagen gaat maar des te meer om de rijkunsten van de bestuurder.

In 5.2 sec al 100k km rijden, ja zeker en dat terwijl je vlak boven het wegdek zit. Autosport in zijn puurste vorm, geen hightech elektronica maar gewoon lekker scheuren.
De Westfield racer een echte racer die ontwikkeld is in samenwerking met de Westfield fabriek in Engeland. De Westfield racecup 2008 is Powerd bij Top Gear magazine.
Wie meer wil weten over de Westfield racer kan terecht op de website van Westfield Racing: www.westfieldracing.com

Bron: Tekst Durk Osinga – foto's Westfield Racing Nederland

  
 
    

  

  
    

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2e00be
Onthoud mijn gegevens!