Racing-Expo nieuws: 'De nieuwe STIG brengt bliksem bezoek aan Leeuwarden.'Wie kent hem niet de STIG de grote onbekende ex coureur uit het TV programma ‘Top Gear’. Vrijdag 13 februari werd bekend dat stuntman Ben Collins de grote onbekende was. Door het uitlekken van de identiteit van de STIG, hebben de programma makers een nieuwe onbekende top coureur aangenomen. Welke de tak van Ben Collins overneemt om zo het mysterie rond om de STIG in leven te houden en de nieuwste auto’s op volle snelheid test. De verschijning van een coureur volledig in het wit, heeft De STIG wel tot een begrip gemaakt in de auto wereld.

Opening door STIG
En is buiten zijn optreden in het tv programma een veelgevraagde gast. Dat ondervond ook de organisatie van de Racing EXPO Leeuwarden. De auto en motorsport beurs die zaterdag 21 februari de deuren in het WTC expo opent. Het was de bedoeling dat De STIG op zaterdag de show zou openen. Maar een drukke agenda laat dit niet toe. Enige mogelijkheid was op donderdagavond 19 februari. Omstreeks de klok van 20.30 uur wordt de nieuwe STIG op het zaailand het centrum in Leeuwarden verwacht. En zal daar in zijn bekende outfit in een race PORSCHE (van het Racing 4 Panda raceteam uit Leeuwarden) te stappen om vervolgens vol gas naar het WTC expo complex te racen. Gelijk daarna zal hij weer terug keren richting vaderland.

Driftshow / Tuningclub / Sound of Mars
Voor afgaand aan de komst van de nieuwe STIG, zal Joep de Kort met nog enkele coureurs een geweldige driftshow weg geven op het zaailand wat omringd zal worden met allemaal show auto’s van de tuningclub van Drachten. En ook Sound of Mars uit Leeuwarden heeft zijn medewerking toe gezegd, om het bliksem bezoek van de nieuwe STIG luister bij te zetten.

Bron: Media Racing-Expo     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
be9e16
Onthoud mijn gegevens!