Racing Expo nieuws: 'De belangstelling uit de show & tuningwereld voor de komende Racing EXPO Leeuwarden is groot.'Tijdens de eerste Racing EXPO Leeuwarden. was er ook al een grote belangstelling en stonden deze auto's nog tussen het sportgeweld in. Tijdens de komende show op 23 & 24 feb 2008 aanstaande zal het Show en tuning gedeelte van de Racing EXPO Leeuwarden een eigen hal hebben. En is daarmee gelijk de grootste Tuningshow van Noord Nederland.

Al meer dan 80 eigenaren van de meest exclusief gepimte wagens hebben zich al aan gemeld om in Leeuwarden present te zijn met hun auto, om aan de Show & Shine wedstrijd deel te nemen. Want wie met de mooiste auto naar Leeuwarden komt, gaat met een goed gevulde enveloppe weer naar huis.Ook het bedrijfsleven weet inmiddels de weg naar Leeuwarden te vinden.

Zo zal onder anderen de Pioneer container naar Leeuwarden komen. Deze container hangt vol met boxen, en je moet er een keer door heen om het ultieme sound gebeuren mee te maken. Maar ook diverse leveranciers met velgen, knipperlichtjes, poetsmiddelen. alles op het gebied van tuining zullen aanwezig zijn in de show en tuninghal tijdens de komende Racing EXPO Leeuwarden. Racing EXPO Leeuwarden 2008 vooral groter maar zeker ook spektaculairder.

Bron: Media Racing Expo / Foto’s: ASF


  
 
    

  

  
 
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
312917
Onthoud mijn gegevens!