Racing-Expo nieuws: 'Collé Rental & Sales BRL Racing Team en Raceway Venray maken de Racing EXPO Leeuwarden compleet.'


Donald Molenaar BRL-V6 Kampioen 2008 rijdend voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team

Beurs Racing EXPO Leeuwarden zit VOL.
Het lijkt er op dat de Beurs Racing EXPO Leeuwarden een steeds grotere internationale beurs aan het worden is. Met standhouders uit België, Duitsland en Engeland.

Engelse standhouders
Ook vandaag kon de organisatie al weer een Engelse standhouder aan de lijst van deelnemers toevoegen Surf en Turf Instand Shelters UK.Benelux Racing League / Collé Rental & Sales BRL Racing Team
En als laatste komt de BRL (Benelux Racing League) naar Leeuwarden toe, met een BRL-V6 van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team. Collé Rental & Sales BRL Racing Team won de afgelopen 3 jaar het BRL-V6 Kampioenschap met o.a. Sandor van Es (2006) en Donald Molenaar (2007+2008). Uiteraard gaat ook de zeer luxe Collé Rental & Sales BRL Racing Team ‘Race Trailer’ mee.


Formule BRL

Raceway Venray
Raceway Venray zal vertegenwoordigd zijn met een Formule BRL en een BRL Sprintcar. Deze racemonsters zullen samen met het Collé Rental & Sales BRL Racing Team op een grote stand staan in de Frienzenhal.


BRL Sprintcar

WRO Promotions
WRO Promotions, de organisatie achter de beurs is dan ook zeer trots om eindelijk het bericht vrij te kunnen geven dat de beurs bom en bom vol zit. En verheugd uitkijkt naar komend weekend als Leeuwarden even tweedagen het middelpunt van de auto en motorsport is.

Bron: Media racing-Expo / Foto's Raceflash.nl     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
0a9526
Onthoud mijn gegevens!