Racing Expo nieuws: '5000m2 Auto & Tuning op 2e Racing EXPO Leeuwarden.'Tijdens de eerste editie van de Racing EXPO Leeuwarden in 2007 was er al een grote belangstelling voor deze show die in Noord Nederland plaats vind. Aangezien  bijna alle Tuning shows in midden of zuid Nederland plaats vinden. Eindelijk hebben de Tuning fanaten uit het Noorden ook hun eigen show.

Stonden de auto’s vorig jaar nog tussen het sport geweld in, Tijdens de show van 23 & 24 februari aanstaande heeft het Auto en Tuning maar liefst de beschikking over 5000m2 En is kwa oppervlakte gelijk de grootste Tuningshow van Noord Nederland, met deelnemers en standhouders uit geheel Nederland.

Kom naar Leeuwarden om hier uw droomauto te bewonderen. Maarliefst meer dan 115 auto’s van diverse tuning lubs uit het gehele land komen naar Leeuwarden Om deel te nemen aan de show & shine wedstrijd. Wie brengt de mooiste auto naar de Friese hoofdstad,  Is het de Honda CRX die nu al op € 45.000,- is getaxeerd. Stuk voor stuk zullen ze er allemaal blinkend en in topvorm er staan. De een nog mooier dan de ander.

Ook de regionale dealers BMW Beier uit Heerenveen en Strikwerda & van der Kaap uit Marum werken mee aan het Tuning plein en komen onder anderen met een Aston Martin Vanquish. Voor de kenners bekent uit de Bond film : Die Another Day.

Naast alle auto’s die door de leden van de tuning clubs naar Leeuwarden worden gebracht nemen de standhouders op het tuining plein ook zeer exclusief materiaal mee wat een lust voor het oog zal zijn. Er zullen auto’s staan van de importeurs zelf, maar ook auto’s die door de bedrijfen zelf verbouwd zijn. Bedrijven die onder anderen hebben mee gewerkt aan het TV programma de grote beurt. Maarliefst meer dan 23 bedrijven uit de tuining wereld gaan in Leeuwarden knallen met de prijzen, zorg dat je er bij bent. Want deze beurs aanbiedingen gelden alleen op 24 en 24 februari.

En hoe u zelf de auto zo mooi glimmend krijgt, Meguair’s Nederland, het bekendste autopoets merk kan u er alles over vertellen. ACR Leeuwarden zal u laten genieten op hun stand van een aantal projecten waar ze aan gewerkt hebben. En wat te denken van de Pioneer container die vol met boxen hangt een genot om door heen te lopen. Kortom alles op het gebied van Tuning en styling en sound is aan wezig op de 2e Racing EXPO Leeuwarden waar de deuren zaterdag 23 februari om 10.00 uur open gaan. Kijk ook even op www.racing-expo.nl voor meer nieuws over dit komende super evenement.

Bron: Durk Osinga, Pers Racing Expo

  
 
    

  

  
    

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
3358b8
Onthoud mijn gegevens!