Racing EXPO Leeuwarden 2009 nieuws: 'Definitieve datum Racing EXPO Leeuwarden 2009 bekent.'De organisatie van de Racing EXPO Leeuwarden, WRO Promotions heeft vandaag officieel de beurs datum van 2009 bekent gemaakt dat zaterdag 21 en zondag 22 februari 2009 de datum word van de derde Racing EXPO Leeuwarden, de ultieme auto & motorsport,
en tuning beurs.

21 & 22 februari 2009
De nieuwe datum liet even op zich wachten aan gezien er ook een aanvraag was voor een concert van Level 42 in het WTC expo te Leeuwarden. De directie van het WTC expo heeft de organisatie van WRO Promotions groen licht gegeven om de goede samenwerking tussen beide partijen nog verder uit te werken.Na het grote succes van de tweede editie kan en vervolg van een derde editie niet uitblijven.
Op verzoek van vele standhouders word de datum van de ultieme auto en motorsport beurs nu al bekent gemaakt.
Nu al staat vast dat de Racing EXPO Leeuwarden weer groter word dan afgelopen jaar de vloer oppervlakte zal maar liefst 32000 M2 zijn.

Openingstijden
Ook de opening tijden worden aangepast zo zal de beurs op zaterdag open gaan om 12.00 uur en om 21.00 uur gaan sluiten om vervolgens zondag weer om 10.00 uur open te gaan tot 17.30 uur.

Mocht u afgelopen jaar geen mailing hebben gehad van de organisatie
Stuur dan een mail met uw adres gegevens naar WRO Promotions via het e-mail adres : info@racing-expo.nl en u ontvangt dit jaar ook een info pakket.

Partner worden!
Tevens is het mogelijk om partner te worden van de Racing EXPO Leeuwarden.
U krijgt naam’s bekendheid op alle mailing en reclame uitingen van de Racing EXPO Leeuwarden plus vermelding op de website. Enz enz…
(Dit is alleen mogelijk bij aanmelding voor 15 juni.)

Voor meer info over het Racing EXPO Leeuwarden partnership pakket  kunt u contact opnemen met de organisatie WRO Promotions Dhr T. Witteveen. Tel 06-250482850

Bezoekers 2008
In 2008 waren ruim 18500 bezoekers te gast in Leeuwarden. Een stad die file vrij te bereiken is, Komen jaar verwacht de organisatie wederom meer bezoekers gezien de positieve reacties na afloop van de tweede beurs maar ook vanwege de aangepaste opening tijden.

Racing EXPO Leeuwarden is de enigste auto en motorsport beurs in Nederland.
Begin het nieuwe raceseizoen 2009 ook in Leeuwarden, en zorg dat u op tijd  in de startblokken staat.

Bron: Durk Osinga, Media Coördinator Racing EXPO Leeuwarden


  
 
    

  

  
  


Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b78b5d
Onthoud mijn gegevens!