Race Rock nieuws: 'Oud autocrosser geweld op Race Rock en Leen Bruin in de Drift actief op Race Rock'Wie kent hem niet Leen Bruin jaren lang was hij actief in het autocross wereldje eerst als stockcar coureur en de laatste jaren in de vrije keverklasse bij de ACON en de FAC.
Leen heeft grote wedstrijden gewonnen in de keverklasse en was een grote naam in het Noord Hollandse crosswereldje. In 2006 werd Leen besmet met het driften en al snel werd de overstap gemaakt van autocross naar de drift wereld.

Inmiddels rijd de familie de Bruin met drie dezelfde wagens mee in het drift kampioenschap. Voor de autocross liefhebbers die naar Leeuwarden komen dus bekende gezichten op de baan.Tijdens de auto en motorsportbeurs Racing EXPO Leeuwarden waren het waren sensatie makers de coureurs van de sprintklasse 2000 cc.Ook nu weer is deze klasse rijkelijk vertegenwoordig op het autosportgala. Met niemand minder dan de nieuwe Europees kampioen Glen van Rosmalen, samen met Theo Bruinsma, Renze Vellema, Klaas Postma, Pierre Blok en Rene Hofstra zullen deze mannen laten zien waarom ze het gehele jaar al zo sterk rijden op het Nederlands kampioenschap autocross.

Al deze coureurs zijn ruim in beeld geweest bij de tv uitzendingen van RTL 7 rally report waarin de wedstrijden van het Nederlands kampioenschap te zien waren. De top van het Nederlands autocross kampioenschap is dus aanwezig in Leeuwarden.


Bron: media Racing Expo

  


               
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
c744be
Onthoud mijn gegevens!