Race Rock Autosport Gala 2009 - 'WRO promotions presenteert autosportgala : Race Rock op 3e Kerstdag.'Sexbierum, 12 oktober 2009 - WRO promotions, bekent van de organisatie achter de grote auto en motorsport beurs Racing EXPO Leeuwarden maakte vandaag haar nieuwe plannen present. De inmiddels internationale auto en motorsport beurs : Racing EXPO Leeuwarden, word voortaan als tweejaarlijkse beurs gepresenteerd. Komend jaar dus geen beurs in Leeuwarden, maar pas op 19 & 20 februari 2011 weer.De Organisatie wil hiermee het niveau van de beurs om hoog brengen en wil voorkomen dat het een jaarlijkse sleur word om op de beurs te staan als stand houder, en wil ook geen jaarlijks verplicht uitje worden voor de toeschouwers. De organisatie wil dat men echt uit kijkt naar de Racing EXPO Leeuwarden en heeft er daar voor gekozen om de beurs voortaan een keer in de twee jaar te gaan organiseren. Standhouders die zich voor augustus 2010 aanmelden voor deelname aan de 4e editie van deze autosport beurs kunnen een riante korting verwachten op de standhuur.

In 2010 dus geen Racing EXPO Leeuwarden, doet WRO promotions dan even helemaal niks zult u denken nee. WRO promotions wil kerst 2009 spectaculair afsluiten en wel met een spetterend autosportgala dat de naam Race Rock draagt. Race Rock vind plaats op 3e kerstdag (zondag 27 december 2009)  zo als de organisatie het zelf noemt.

Kerst vindt dit jaar plaats op vrijdag en zaterdag. En na tweedagen lekker eten en drinken rondom de kerstboom is het tijd voor wat spektakel. Springende monster trucks, driftende auto’s, cross karts, BMW’s  De superklasse, Labo’s, stockcar geweld, een onbestuurbare rebel, close Hot Rod racing noem het maar op.Wie de race arena tijdens de Racing EXPO Leeuwarden al eens heeft bezocht de afgelopen tweejaar weet ongeveer wat er te verwachten staat alleen nu nog spectaculairder en met live muziek tussendoor en na afloop. Wie durft er nu nog te zeggen dat de kerstdagen saai zijn.Via de website www.racing-expo.nl is het mogelijk om aan toegang kaarten te komen voor dit unieke indoor spektakel.  U bespaart maar liefst  € 5,-in de voorverkoop via internet op een toegangskaart aan de kassa. Gezien het aantal toegang plaatsen raden wij u alvast aan om via internet u toegang kaart te bestellen om teleur stelling bij de kassa te voorkomen Het autosport gala vind op 27 december 2009 plaats in het WTC expo complex te Leeuwarden. En zal s middags
Om 13.00 uur los barsten. Mochten er in de voor verkoop zoveel kaarten weg gaan dan is het voor de organisatie zelfs nog mogelijk om er een avond show aan toe te voegen.

Standhouders met autosport merchandise en promotie team’s zijn tegen kleine vergoeding welkom, en zullen rondom het horeca plein staan.
Blijf op de hoogte van dit unieke evenement via www.racing-expo.nl

Bron: Pers Racing-Expo (www.racing-expo.nl) / Fotos : anderefoto.nl – Fred Dokter

          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
9107a1
Onthoud mijn gegevens!