Evenementen nieuws: 'Super stuntshows tijdens derde Racing EXPO Leeuwarden.'Van de krediet crisis die er momenteel heerst is bij de organisatie van de 3e Racing EXPO Leeuwarden nog maar weinig van te merken. De deelnemende standhouders stromen langzaam binnen en de organisatie ligt op schema voor wederom een show vol met spektakel niet alleen standhouders pakken groots uit ook de organisatie doet hier aan mee om het plubliek een onvergetelijke dagje Racing EXPO te bezorgen. Zo heeft de organisatie de Extreme Globe gecontracteerd.Extreme Globe

Mikko Leivo en Heidi Sarpola, beide motor rijders uit Finland zullen op 21 & 22 februari diverse show rijden in hun bekende globe de enorme bal van gaas, die ook wel bekent staat als de globe off death en vooral bekend is bij de bezoekers van de Zwarte cross. Voor het eerst komen de Extreme Globe rijders indoor  in actie in Nederland. Adembenemend om te zien hoe deze man en vrouw op volle snelheid in de ronde kooi rijden niet alleen maar ook samen en zelfs men mensen uit het publiek als extra  moeilijkheid graad.Over de kop rijden als of het de gewoonste zaak van de wereld is. Mikko en Heidi weten het publiek van het begin tot het einde van hun show te boeien. Het is dus ook niet zo vreemd dat de Extreme Globe rijders in geheel Europa worden uitgenodigd voor grote motorsportshows en wedstrijden. En nu dus ook voor het eerst indoor in Nederland te bewonderen. Motorsport liefhebbers mogen dit niet missen.

Show & Shine / Turtle Wax
Inmiddels hebben zich al meer dan 250 bezitters van super gepimte wagens zich aangemeld om hun bezit te tonen in de show en shine hal en doen dus automatisch mee aan de grote wedstrijd van de Racing EXPO Leeuwarden: wie brengt de mooiste auto naar Leeuwarden.

Er is niet alleen voor de eerste 20 een Ice pakket van Turtle wax beschikbaar maar er staan ook glimmende bekers te wachten plus de eerste vijf gaan ook nog een met een goed gevulde enveloppe naar huis. Naast alles op het gebied van auto en motorsport is de Racing EXPO Leeuwarden ook een van Nederlands grootste tuning shows.

Website
Nu de feestdagen ruimschoots achter de rug zijn zal de website van de Racing EXPO Leeuwarden : www.racing-expo.nl dagelijks ge update worden. Hou de website dus in de gaten voor al het nieuws rondom dit mega auto en motorsport spektakel in Leeuwarden.

Bron: Media Racing-Expo (www.racing-expo.nl)

     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
7fbbbe
Onthoud mijn gegevens!