Race Rock nieuws: 'Diverse circuit auto’s in actie op Race Rock.'Het aftellen is begonnen voor Race Rock het indoor autosportgala in Leeuwarden, en steeds meer van het programma word er bekent. Zo ook dat er diverse dikke circuit race auto’s naar Leeuwarden komen onder anderen Koopman Racing komt met twee van de aller nieuwste Race BMW’s uit hun renstal naar Leeuwarden. Lees verder...

Race Rock nieuws: 'Vol op gezelligheid rondom het horecaplein.'Tijdens het autosportgala word er ook aan de inwendige mens gedacht, en hapje en een drankje horen er zeker bij. Speciaal hiervoor is een horecaplein ingericht. Hier staat s middags van 13.00 uur tot 17.00 uur Radio NL die hier live een radio uitzend verzorgt met Nederlands talige artiesten. Rondom het horeca plein zullen diverse standhouders hun producten promoten. Lees verder...

Race Rock nieuws: '7 Hot Rods in actie op Autosport Gala'Met maar liefst zeven wagen tegelijk komen de Hot Rod coureurs in actie in Leeuwarden op het aller eerste autosportgala Race Rock. De coureurs die voornamelijk in Limburg rijden op Posterholt en Venray  en ook bijna allemaal uit zuid Nederland afkomstig zijn zullen de lange reis naar Leeuwarden maken om daar de autospeedway fans te vermaken. Lees verder...

Race Rock nieuws: 'Oud autocrosser geweld op Race Rock en Leen Bruin in de Drift actief op Race Rock'Wie kent hem niet Leen Bruin jaren lang was hij actief in het autocross wereldje eerst als stockcar coureur en de laatste jaren in de vrije keverklasse bij de ACON en de FAC.
Leen heeft grote wedstrijden gewonnen in de keverklasse en was een grote naam in het Noord Hollandse crosswereldje. In 2006 werd Leen besmet met het driften en al snel werd de overstap gemaakt van autocross naar de drift wereld. Lees verder...

Race Rock nieuws: 'Vol op spektakel tijdens autosportgala op derde kerstdag in Leeuwarden.'Sluit de kerstdagen dit jaar spectaculair af met actie en sensatie . Na twee dagen gezelligheid met de familie ook toe aan echte actie, dat treft u het dit jaar helemaal.Derde kerstdag zondag 27 december aanstaande, organiseert WRO promotions het spectaculaire autosportgala Race Rock in het WTC expo te Leeuwarden. Spektakel van de bovenste plank, Monster trucks, tanks, drift shows, auto’s die over de koprollen er komt werkelijk van alles aan de start tijdens dit unieke evenement in Noord Nederland. Lees verder...

Race Rock nieuws: 'Extra Monster geweld op autosportgala.'Europa’s enige echte monster truck zal act de presance geven in Leeuwarden samen met twee tank voertuigen zullen ze diverse auto gaan pletten tijden een van de diverse stuntshows die tijden Autodemontage bedrijf A Terpstra bekent van het autocross rodeo team heeft speciaal voor deze stunts diverse auto’s beschikbaar gesteld.

Lees verder...

Race Rock nieuws: 'Europees Kampioen Glenn van Rosmalen in actie op autosportgala Race Rock.'In februari konden we Glenn al in actie zien op de auto en motorsportbeurs  Racing EXPO Leeuwarden waar hij samen met de toen nog huidige Europees kampioen autocross  Bern Stubbe in actie kwam. Beide heren liet een stukje autobeheersing zien waar menig autocrosser nog wat van kan leren. Nu mogen we Glenn van Rosmalen als de huidige Europees kampioen  aankondigen  en in actie zien in de extra grote indoor arena. Tijdens het aller eerste indoor autosport gala wat WRO promotions organiseert op 3e kerstdag in het WTC expo te Leeuwarden. Race Rock word het spectaculairste uitje om uw kerstdagen dit jaar af te sluiten.Stunts shows, live muziek en vol op race geweld. Ga naar www.racing-expo.nl en bestel uw toegang's kaarten online en bespaar vijf euro op de entree.

RACE ROCK nieuws: 'Pioneer Thunder Truck komt naar Leeuwarden.'De organisatie van Race Rock belooft spektakel op 3e kerstdag en dat zal zeker gebeuren
Er is niet zo maar een drive in show in gehuurd. De volledige muziek verzorging vind plaats van af de Pioneer Thunder Truck. Op alle grote evenementen is promo sound aanwezig met deze truck en zal dus ook Leeuwarden aandoen.

Meer info op www.racing-expo.nl

RACE ROCK nieuws: 'Stickerland driftteam in actie op Race Rock.'Geen onbekenden in de Wereld van de drift races het stickerland driftteam. Een driftteam wat al enkele jaren mee strijd op het hoogste niveau .
Het team komt speciaal op 3e kerstdag naar Leeuwarden om daar te laten zien hoe spectaculaire driften kan zijn. Dat word weer genieten van de volledige 100% wagen beheersing van deze mannen laten zien.
De stickerland drifters zullen afhankelijk van het tijdschema twee a drie keer per show in actie komen.

Meer info op www.racing-expo.nl

Race Rock Autosport Gala 2009 - 'WRO promotions presenteert autosportgala : Race Rock op 3e Kerstdag.'Sexbierum, 12 oktober 2009 - WRO promotions, bekent van de organisatie achter de grote auto en motorsport beurs Racing EXPO Leeuwarden maakte vandaag haar nieuwe plannen present. De inmiddels internationale auto en motorsport beurs : Racing EXPO Leeuwarden, word voortaan als tweejaarlijkse beurs gepresenteerd. Komend jaar dus geen beurs in Leeuwarden, maar pas op 19 & 20 februari 2011 weer.

 Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Race Rock Autosport Gala 2009'Meer nieuws in info klik hier of op het logo hierboven.

Racing-Expo nieuws: ‘Fotoalbum Racing-Expo 2009’Onze Raceflash.nl fotograaf Aart Langevoort maakte bijgaande fotoalbum van de Racing-Expo 2009. Klik hier of op bovenstaande foto om de fotoalbum te openen.

Binnenkort komen meer foto’s online te staan.

Racing-Expo nieuws: 'Racing EXPO Leeuwarden was weer onvergetelijk.'Het zit er weer op, de derde editie van Racing EXPO Leeuwarden. Maar liefst 24500 bezoekers uit het gehele land, tot zelfs uit Engeland en Duitsland, kwamen afgelopen weekend naar Leeuwarden. Om te genieten van de opening van het nieuwe race seizoen 2009. De organisatie had alles uit de kast gehaald om in deze tijd waar momenteel alleen nog maar over het credit crisis word gesproken, de aandacht naar zich toe te trekken. De stunt met de Stig op het zaailand, in het centrum van Leeuwarden was voor 400% geslaagd het werd een grote media hippe om een onherkenbare coureur in het wit. De organisatie van de Racing EXPO Leeuwarden wist met de stunt alle aandacht van de media naar zich toe te trekken. Wat gelijk extra reclame voor de beurs was. Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Xtreme Drift Experience'Tijdens de Racing Expo Die gehouden werd in Leeuwarden op 21 en 22 februari werden er verschillende demonstraties gegeven in de Live Action Arena. Naast de bekende race en autocross klasses waren er ook een paar bijzondere demonstraties te zien. Bij een van deze demonstraties was deze Raceflash verslaggever zo gelukkig dat hij bij Marc van Ocken in de auto mocht plaatsnemen. Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Duizenden naar bliksembezoek The Stig'LEEUWARDEN -  Ongeveer drieduizend mensen hebben gisteravond op het Leeuwarder Zaailand en langs de route naar het WTC gekeken naar het bliksembezoek van een dubbelganger van de mysterieuze Britse tv-coureur The Stig.

Voor hij in een limo arriveerde was er een show van draaiende en rokende auto's en trilden de diepe bassen van enkele boomcars over het plein. De gehelmde autocoureur – met wie Nederlands gesproken werd - raasde met een topsnelheid van 235 kilometer per uur in een Porsche door de Friese hoofdstad. De reclamestunt is bedoeld voor de Racing Expo komend weekeinde in het WTC.

FILMPJE
Klik hier het filmpje van de Leeuwarder Courant

Bron: Leeuwarder Courant /  Foto's LC Wietze Landman

Racing-Expo nieuws: 'ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland) pakt groots uit tijdens Racing-Expo.'
Komend weekend 21 en 22 februari zal ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland) groots verschijnen op de ultieme auto en motorsport beurs de Racing-Expo te Leeuwarden.

Deelname Live Action Arena
Vijf coureurs uit de BMW Ziengs Cup zullen deelnemen aan de show in de Live Action Arena. Zo zal Eddy Lambeck, Peter Drent, Henk Tappel, Jan Berend Andringa en Peter Grondel aan de start verschijnen. Alle vijf op en top racecoureurs die al velen jaren actief zijn in de BMW Ziengs Cup klasse bij ACNN.

Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'De nieuwe STIG brengt bliksem bezoek aan Leeuwarden.'Wie kent hem niet de STIG de grote onbekende ex coureur uit het TV programma ‘Top Gear’. Vrijdag 13 februari werd bekend dat stuntman Ben Collins de grote onbekende was. Door het uitlekken van de identiteit van de STIG, hebben de programma makers een nieuwe onbekende top coureur aangenomen. Welke de tak van Ben Collins overneemt om zo het mysterie rond om de STIG in leven te houden en de nieuwste auto’s op volle snelheid test. De verschijning van een coureur volledig in het wit, heeft De STIG wel tot een begrip gemaakt in de auto wereld. Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Nieuwe update 17 febr. Racing-Expo'Laatste nieuws Racing-Expo 2009:
- Beleef de actie in de ‘Live Action Arena’ zelf mee.

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: “Presentatie van het eerste circuit met Tracksplit tijdens de Racing-Expo in Leeuwarden”Tijdens de Racing-Expo op 21 en 22 februari in Leeuwarden vind de presentatie van het eerste circuit met een Tracksplit plaats. Een echte wereldpremière!

Het eerste Tracksplit circuit is onderdeel van het in aanbouw zijnde Funpark Meppen in Duitsland. Het initiatief en de uitvoering van Funpark Meppen komen van ondernemer Henny van der Most, wel bekend van onder andere Preston Palace en Wunderland Kalkar in Duitsland.

 

Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Collé Rental & Sales BRL Racing Team en Raceway Venray maken de Racing EXPO Leeuwarden compleet.'


Donald Molenaar BRL-V6 Kampioen 2008 rijdend voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team

Beurs Racing EXPO Leeuwarden zit VOL.
Het lijkt er op dat de Beurs Racing EXPO Leeuwarden een steeds grotere internationale beurs aan het worden is. Met standhouders uit België, Duitsland en Engeland.

Engelse standhouders
Ook vandaag kon de organisatie al weer een Engelse standhouder aan de lijst van deelnemers toevoegen Surf en Turf Instand Shelters UK.

Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'ASF Racing Productions pakt uit.'Een bezoek aan de ASF stand op de Racing EXPO Leeuwarden word dit jaar voor de bezoekers nog aantrekkelijker.

Gratis Safetycap
De eerste 250 klanten die voor minimaal 10 euro iets kopen krijgen een gratis baseball cap cadeau bij hun aankoop, niet zo maar een cap maar een opvallende safetycap. Een bezoek aan de verkoopwagen van ASF word hier door wel zeer aantrekkelijk.

Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Nieuwe update 13 febr. Racing-Expo'


Laatste nieuws Racing-Expo 2009:
- Esrij CarHifi onthult zelf gebouwde AUDI S2 in DTM
   uitvoering in Leeuwarden.

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Nieuwe update 12 febr. Racing-Expo'Laatste nieuws Racing-Expo 2009:
- Download de deelnemers volgorde 'Live Action Arena' 2009
- Complete Race programma ‘Live Action Arena’ bekent.
- Saker Sportscarsook naar Leeuwarden
   “More adrenaline than you can handle!”
- Slotracing met stockcars presenteert zich in Leeuwarden
- Deelnemers ABC 'update'
- Engelsen ontdekken Leeuwarden.
- Racing EXPO Leeuwarden twee dagen het middelpunt van 
  de auto en motorsport.
- Media/Press: Persbericht 5 online...

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Racing EXPO Leeuwarden twee dagen het middelpunt van de auto en motorsport.'De geur van dampende benzine, en verschroeit rubber. Het geluid van een brullende V8 motoren en mooie pits poesen. Is dit waar jou hart van overslaat en je nekharen laat rijzen dan mag je de derde editie van de Racing EXPO Leeuwarden zeker niet missen. Op 21 en 22 februari staat WTC expo Leeuwarden compleet in het teken van snelheid, speed en pk’s. Het belooft een nog groter spektakel te worden dan de eerste twee edities. Lees verder...

Win gratis toegangskaarten voor de ultieme auto- en motorsport beurs van Nederland de RACING-EXPO die gehouden word op 21 en 22 februari in de WTC Expo te Leeuwarden.Raceflash.nl, die tevens mediapartner is van de Racing-Expo, geeft 20 toegangskaarten gratis weg.

Hoe maak je kans op 10 x 2 toegangskaarten!
Beantwoord onderstaande 5 vragen en mail deze naar info@raceflash.nl met vermelding van je voor- en achternaam en email adres. Onder goede inzendingen zullen wij 10 personen gelukkig maken. Deze personen worden per email benaderd.

Einddatum deelname is woensdag 18 februari.

Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Nieuwe update 10 febr. Racing-Expo'Laatste nieuws Racing-Expo 2009:
- Zijspanners komen opnieuw in actie in Live Action Arena!

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Nieuwe update 8+8 febr. Racing-Expo'Laatste nieuws Racing-Expo 2009:
- Start 84 neemt een SAKER sportscar mee naar de beurs.
- Racing Expo Aanbieding - AndereFoto.nl !!
- Win toegangskaarten bij Radio Veronic 
- Beursaanbeiding 'Borduurstudio Mariska' 

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Nieuwe update 5+6 febr. Racing-Expo'Laatste nieuws Racing-Expo 2009:
- Wereld Kampioenschap Stockcar F1 Model Racen in
   Leeuwarden
- Rally kanonnen komen op nieuw in actie....

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Nieuwe update 4 febr. Racing-Expo'Laatste nieuws Racing-Expo 2009:
- Formule Gloria voor het eerst in Leeuwarden

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Nieuwe update 3 febr. Racing-Expo'Laatste nieuws Racing-Expo 2009:
- Zwaar autocross geweld in de’ Live Action Arena’
   van Leeuwarden.
- Klaas Postma en Bernd Stubbe (Europees Kampioen
   autocross in de divisie 3) komen in actie ....

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Update nieuws Racing-Expo'


Huub Litjens in zijn Audi TT zal met enkele National Hot Rods deelnemen in de Live Action Arena op de Racing-Expo 2009.

Laatste nieuws Racing-Expo 2009:
- Leeuwarden in 1 uurtje
- Update nieuwe standhouders

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Nog meer nieuws Racing-Expo'Laatste nieuws Racin-Expo 2009:
- Gazonmaaier racers in Live Action Arena
- Drive-in show T–Music in Live Action Arena

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Tijdschema Live Action Arena bekend'Laatste nieuws Racin-Expo 2009:
- Tijdschema 'Live Action Arena'
- Als VIP uitstappen bij het WTC expo.
- Wederom nieuwe standhouders.

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: ‘Grote namen uit de autosport naar Leeuwarden.’Race Planet komt met grote Race Simulator naar de beurs.

Lees het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: ‘Dutch Supercar Challenge in actie op Racing-Expo 2009’Diverse racemonsters uit de DSC zullen een spetterende show geven in de Live Action Arena op de Racing-Expo 2009.

Klik hier voor het volledig bericht op kijk op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: ‘Colin Chapman Racing Club op Racing-Expo 2009’Vier leden van de Colin Chapman Racing Club zullen hun club vertegenwoordigen en deelnemen in de shows van de LIVE ACTION ARENA op de Racing-Expo 2009.

Klik hier voor het volledig bericht op kijk op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: ‘Deelnemers National Hotrods bekend’De media van de Racing-Expo maakte gisteren de deelnemers bekend van de National Hotrods die deelnemen aan de demoshow in de LIVE ACTION ARENA.

Lees hier het volledige bericht…. of kijk op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Op en top spektakel Racing-Expo 2009'
De ultieme auto- en motorsport beurs van Nederland zal weer als vanouds gehouden worden in de WTC Expo te Leeuwarden 21 en 22 februari. Dit prijkt op de vele posters en bilboards in geheel Nederland. Maar ook in Engeland, België en Duitsland is de Racing-Expo een bekende naam op beurs en autosport gebied. Zoals vorig jaar zullen nu ook weer vele standhouders, raceteams en autosportorganisaties uit deze landen groot vertegenwoordigd zijn. Lees verder...

Racing Expo nieuws: 'Deelnemers "Live Action Arena" Sprintklasse 2000cc en Motor Speedway bekent!'Iedere dag komt de media van de Racing-Expo met groot ‘short’ nieuws. Vandaag zijn de namen van de deelnemers van de Sprintklasse 2000CC en Motor Speedway bekend gemaakt die meedoen in de LIVE ACTION ARENA op de Racing Expo 2009, 21/122 februari 2009 te WTC EXPO te Leeuwarden.

Kijk voor het laatste nieuws op www.racing-expo.nl

Raciing-Expo nieuws: 'KTM stuntrijder voor de tweede keer te gast.'
Stephan Gruijs of te wel ‘Wheely Boy’ komt weer naar Leeuwarden. Vorig jaar was ‘Wheely Boy’ voor het eerst te gast op de Racing EXPO Leeuwarden en was zeer onder de indruk van het laaiend enthousiaste publiek.

Klik hier of bekijk het volledige bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Leeuwarden’s mooiste!!!'In de Tuninghal van de Racing EXPO Leeuwarden vind een grote ‘Show en Shine’ wedstrijd plaats om de titel Leeuwardens mooiste.

Lees hier alles over op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Eerste deelnemers LIVE ACTION ARENA bekend'Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt van de drifters en Stockcar F1 die deelnemen aan de LIVE ACTION ARENA van de Racing-Expo 2009.

Klik hier of bekijk het bericht op www.racing-expo.nl

Racing-Expo nieuws: 'Drifters komen met dikke wagens naar Leeuwarden.'Vorig jaar waren ze een van de vele hoogtepunten tijdens de races in de Live Action Arena, van de Racing EXPO Leeuwarden. En dit jaar zal dat zeker niet minder zijn aangezien er in plaats van vier maar liefst negen drifters naar de arena van Leeuwarden komen om hun volledige wagen beheersing te tonen aan het publiek, wat vorig jaar massaal op de banken ging staan tijdens de drift demo’s. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Super stuntshows tijdens derde Racing EXPO Leeuwarden.'Van de krediet crisis die er momenteel heerst is bij de organisatie van de 3e Racing EXPO Leeuwarden nog maar weinig van te merken. De deelnemende standhouders stromen langzaam binnen en de organisatie ligt op schema voor wederom een show vol met spektakel niet alleen standhouders pakken groots uit ook de organisatie doet hier aan mee om het plubliek een onvergetelijke dagje Racing EXPO te bezorgen. Zo heeft de organisatie de Extreme Globe gecontracteerd. Lees verder...

Evenementen nieuws: 'Update standhouders Racing-Expo 2009'Klik hier of op bovenstaande banner om maar de update te gaan van de standhouders (deelnemers ABC) van de Racing-Expo 2009.

Racing-Expo nieuws: 'Organisatie Racing EXPO Leeuwarden lanceert vernieuwde website.'

Sexbierum, 18 november 2008 - De ultieme auto en motorsport beurs de Racing EXPO Leeuwarden groeit in populariteit dat was afgelopen jaar goed te merken met bijna 25000 bezoekers die de weg naar Leeuwarden wisten te vinden.

Media Partner
Onze bezoekers vragen steeds meer om informatie. Hier door heeft de organisatie van de show in samenwerking met zijn webmaster en media partner Raceflash.nl besloten de huidige website: www.racing-expo.nl te vernieuwen en meer informatie toe te voegen. Al zijn alle pagina's nog niet allemaal gevuld, de website zal nu wekelijks dan wel dagelijks bijgewerkt worden.

Lees verder...

Racing EXPO Leeuwarden 2009 nieuws: 'Definitieve datum Racing EXPO Leeuwarden 2009 bekent.'De organisatie van de Racing EXPO Leeuwarden, WRO Promotions heeft vandaag officieel de beurs datum van 2009 bekent gemaakt dat zaterdag 21 en zondag 22 februari 2009 de datum word van de derde Racing EXPO Leeuwarden, de ultieme auto & motorsport,
en tuning beurs.

21 & 22 februari 2009
De nieuwe datum liet even op zich wachten aan gezien er ook een aanvraag was voor een concert van Level 42 in het WTC expo te Leeuwarden. De directie van het WTC expo heeft de organisatie van WRO Promotions groen licht gegeven om de goede samenwerking tussen beide partijen nog verder uit te werken.

Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Maakt Tim Coronel de overstap naar de Stockcar F1'Op de beurs Racing-Expo 2008 te Leeuwarden was ook Tim Coronel aanwezig. Wie kent Tim nu niet van de autosport of van zijn TV programma's tesamen met met zijn broer Tom of vanuit de Dakar Racing voor Dakarsport.com tesamen met zijn vriendin Gaby Uljee. Lees verder...

Racing Expo nieuws: 'Binnenkort de officiële datum van de Racing Expo 2009'


Kijk regelmatig op de website van www.racing-expo. De officiële datum van 2009 zal spoedig bekend worden gemaakt. 

Racing-Expo nieuws: 'Auto- en motorsportbeurs in Leeuwarden blijft nog elk jaar groeien'Een auto pimpen en hem dan aan gort rijden GOOS BIES Leeuwarden

Al heel wat complimentjes heeft Eelke van der Zwaag uit Haulerwijk gehad voor zijn opgeknapte, antieke Opel Admiral ambulance uit 1975. De van nieuwe blauwe en oranje verf glimmende wagen is een van de vele auto's die te pronk staat tijdens de auto- en motorsportbeurs in het WTC Expo in Leeuwarden. ,,Het kan nu nog even."

Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Peter Grondel LIVE op Radio Nl tijdens de Racing Expo'Wie kemt hem nu niet. Peter Grondel van de Advanced Driving School (www.slippen.nl), Benelux Racing League, ACNN Autosport Competietie Noord Nederland of van het het TT Circuit Assen.
Jawel Peter maakte volop reclame voor de nationale en internaionale autosport tijdens de Racing Expo te Leeuwarden bij Radio NL (www.radionl.fm) Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Het promotie team van ASF Race Productions'Uiteraard mag het het promotie team van Durks en Eddy Osinga van ASF Racing Productions zeker niet ontbreken op hun eigen Racing-Expo. De bloedmooie dames maakte reclmae voor 'Inside Stockcar' en de verkoopspullen van ASF Racing Productions. Lees verder...

Racing Expo / Stockcar F1 nieuws: 'Stockcar Team van Louw Wobbes trok veel bekijks'De zeer opvallende stand van het Stockcar F1 team van Louw Wobbes trok veel bekijks tijdens de racing-Expo te Leeuwarden.
Uiteraard werden er weer vele fotoshoots gemaakt met moie dames van de stand. Bijgaand enkele foto's. Lees verder...

Racing-Expo 23/24 februari 2008 movies 'Live Action Arena'

Lees verder...

Racing-Expo: ‘Tim Coronel verzorgde de prijsuitreiking van de Show & Shine Cars’Niemand minder dan de snelste Nederlandse autosportcoureur Tim Coronel him self was aanwezig op de Racing-Expo te Leeuwarden om daar op de stand van Actueel Sportief Magazine de prijzen uit te reiken aan de winnaars van de Show & Shine Cars. Lees verder...

Racing Expo nieuws: 'Femmalyn is een jong bedrijf op het gebied van entertainment'De mooie Gogo- en Paal danseressen gaven een wervelende show voor jong en oud op de Racing-Expo te Leeuwarden afgelopen weekend 23 en 24 februari.

In de paddock newsflash van maart zullen wij uitgebreid terugblikken op Femmalyn aangevuld met vele foto's van de diverse live acts tijdens deze Racing-Expo 2008.

Lees verder...

Racing-Expo nieuws: ‘ Foto’s JES Corvette’Tijdens de Racing-Expo 23 en 24 februari kwamen wij een bijzondere Corvette tegen van ‘JES”. Groen van voor en zwart van achteren. Door het mooie spuitwerk en paintbrush springt deze Corvette direct in het oog bij de vele aanwezige bezoekers. Lees verder...

Racing EXPO nieuws: 'Racing EXPO Leeuwarden pakt groots uit. Nog meer spektakel op Nederlands enige echte auto en motorsport beurs.'De Engelse (blauw) en Nederlandse (oranje) Stockcar F1 'Two-Seater'

Elke race fan zal zich direct weer thuis voelen op de Racing EXPO Leeuwarden, zaterdag 23 en zondag 24 februari. Behalve veel te zien is er dit jaar ook extreem veel te beleven op de enige echte auto en motorsport beurs van Nederland. Al meer dan een maand lang is de beurs vloer vol geboekt en nog stromen de aanvragen binnen. Voor de race fans kan het nieuwe seizoen niet snel genoeg van start gaan,nu de winter niet wil door zetten. In Leeuwarden krijgen ze alvast een voorproefje op het nieuwe race seizoen. Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'KTM motorstuntman Wheely Boy in actie op de Racing EXPO Leeuwarden'Adembenemende stunts, Remmen op het voor wiel, op het achterwiel weer wegrijden.
Noem het maar. Wat deze KTM stuntrijder kan daar kan menig motorrijder alleen maar van dromen.Als u denkt over enige motor beheersing te schikken, als u Wheely Boy aan het werk heeft gezien denkt u er totaal anders over. Lees verder...

Racing Expo nieuws: 'De DAKAR Daf truck van Team Autotrack.nl - van Deijne komt ook naar Leeuwarden....'Nadat diverse andere DAKAR teams zich al hebben aangemeld komt nu ook na Ginaf Rally Power team ook het van Deijne Autotrack.nl Team naar de Racing-Expo te Leeuwarden. Lees verder...

Racing EXPO nieuws: 'Ginaf Rally Power op komende Racing EXPO Leeuwarden'Diverse Dakar teams hebben inmiddels toe gezegd naar Leeuwarden te komen, voor de komende Auto en motorsportbeurs de Racing EXPO Leeuwarden.
De organisatie is druk bezig om zo veel mogelijk Nederlandse Dakar teams naar Leeuwarden toe te halen om daar een complete Dakar hal in te richten met al het zware geweld wat anders begin januari de woestijn was ingedoken. Lees verder...

Racing Expo nieuws: '5000m2 Auto & Tuning op 2e Racing EXPO Leeuwarden.'Tijdens de eerste editie van de Racing EXPO Leeuwarden in 2007 was er al een grote belangstelling voor deze show die in Noord Nederland plaats vind. Aangezien  bijna alle Tuning shows in midden of zuid Nederland plaats vinden. Eindelijk hebben de Tuning fanaten uit het Noorden ook hun eigen show. Lees verder...

Racing EXPO nieuws: De nieuwste Raceklasse van Nederland, de Westfield Racecup. Te bewonderen op de Racing EXPO Leeuwarden.'Op de thuisbasis bij Westfield Racing / Mega Sportscars in Lelystad is hij al te bewonderen, maar het grote publiek gaat 23 & 24 februari in Leeuwarden op de auto en motorsportbeurs uitgebreid kennis maken met dit nieuwe race monster in Nederland. Lees verder...

Racing Expo nieuws: 'Nieuwe DVD crashes 2007 van Mario v/d Rijt te koop tijdens Racing-Expo'Tijdens de komende Racing Expo in Leeuwaarden zal Mario v/d Rijt zijn nieuwe DVD op de markt brengen, Stockcar Formule 1 Racing Crashes 2007.
Deze +/- 160 minuten durende DVD met alleen maar chrashes van Formules 1 in Nederland en Engeland. Lees verder...

Racing-Expo nieuws: ‘Spectaculaire Xtreme Drift demo’s tijdens Racing EXPO Leeuwarden.’Beursvloer voor 95% vol geboekt.

Het aftellen is begonnen voor de organisatie van de Racing EXPO Leeuwarden. De tweede editie van de ultieme auto en motorsportbeurs komt steeds dichter bij.
Inmiddels is 95% van de beursvloer vol geboekt. En in de aanloop naar de beurs toe word er ook steeds meer bekent, en prijs gegeven door de organisatie wat er allemaal staat te gebeuren daar in Leeuwarden. Want dat het spectaculair word is zeker.

Lees verder...

Racing Expo nieuws: ‘Historic motorsports op Racing EXPO Leeuwarden’Met een gigantische Mack truck en vier exclusieve raceauto’s komen ze naar Leeuwarden: Tachyon motorsport uit Soest.
Tachyon motorsports houd zich bezig met prepareren, bouwen en modificeren van raceauto’s. Lees verder...

Racing Expo nieuws: 'Racing EXPO Leeuwarden nodigt Dakar teams uit.'Kunnen de Nederlandse Dakar fans nog een keer genieten!

De verslagenheid is groot bij de Nederlandse Deelnemers die dit jaar de Dakar rally 2008 zouden gaan rijden. Weken, maanden tot zelfs een jaar voorbereiding voor niets op die ene dag na in Valkenswaard. De coureurs, monteurs en alle team leden waren er helemaal klaar voor de zwaarste rally ter Wereld de Lissabon – Dakar 2008.

Lees verder...

Racing Expo nieuws: 'Deelname BRISCA Stockcar F1 en F2 tijdens beurs racing-Expo'Zo just is bekent geworden dat de Engelse stockcar bond de BRISCA zo wel met de stockcar F1 als de Stockcar F2 naar leeuwarden komen om het Engelse stockcar racen te promoten op Nederlands grootste auto en motorsport beurs de racing EXPO Leeuwarden. Met name de race agenda,s zullen aan de man gebracht worden. Lees verder...

Racing Expo nieuws: 'De belangstelling uit de show & tuningwereld voor de komende Racing EXPO Leeuwarden is groot.'Tijdens de eerste Racing EXPO Leeuwarden. was er ook al een grote belangstelling en stonden deze auto's nog tussen het sportgeweld in. Tijdens de komende show op 23 & 24 feb 2008 aanstaande zal het Show en tuning gedeelte van de Racing EXPO Leeuwarden een eigen hal hebben. En is daarmee gelijk de grootste Tuningshow van Noord Nederland. Lees verder...

Racing-Expo nieuws: 'Voor het eerst een rally team naar Leeuwarden.'Ja zeker het Verkoojen Rally team komt kompleet naar de show in Leeuwarden met hun dikke SUBARU rally car.Het team zal zich tentoon stellen als of ze bij een heuse rally in de pits aan het sleutelen zijn. Lees verder...

Racing EXPO Leeuwarden 2008 - 'Groter, mooier & spectaculairder be there.'Sexbierum, 30 oktober
Het auto en motorsport seizoen 2007 loopt ten einde, toch zijn de diverse clubs, verenigingen en organisatoren maar ook coureurs en race teams al weer volop bezig voor het volgende seizoen : 2008. En waar een seizoen eindigt moet het ook weer geopend worden. 23 & 24 februari gebeurd dat in het WTC expo hallen in Leeuwarden. Lees verder...

RACING-EXPO 2008...... be there.......

Racing Expo 2008 nieuws: 'Speed & Design 2007 gaat niet door!'Racing EXPO Leeuwarden word de grootste auto & motorsport beurs.

Ons concept klopt houd de beurs betaalbaar voor iedereen niet alleen de groten maar ook de kleine standhouders en vooral coureurs en race teams zijn van harte welkom in Leeuwarden. Racing EXPO Leeuwarden word de echte opening van het nieuwe auto en Motorsport seizoen 2008 met de mooiste en meest spectaculairste primeurs. Lees verder...

Racing Expo - 23-24 februari 2008 Leeuwarden