Muziek nieuws: 'Belle Perez - Diez - Theatertour 2009'
Belle Perez viert volgend jaar haar 10 jarige carrière.
De aftrap van dit feestjaar werd gegeven met de publicatie van het boek DIEZ
en wordt versterkt met een nieuwe theatertour in België en Nederland.

Bron: Media Belle Perez

Muziek nieuws: 'Zangeres Lina Steevens uit Roermond'Regelmatig maakt Raceflash.nl een zijsprong naar de muziek toe. Vandaag willen wij u Lina Steevens aan jullie voorstellen. Deze mooie jonge  zangeres uit Roermond (LB) heeft al diverse Singles en CD’s uitgebracht.
Onder anderen: ‘Zomerzon’, Weekend en ‘Die nacht met duizend sterren’. Lees verder...

Muziek nieuws: ''Als je lacht - Dana Winter'Het jaar 2006 is weer voorbijgevlogen. Voor Dana was het op professioneel vlak een enorm vruchtbaar jaar. Naast de vele concerten in Vlaanderen, veroverde ze stilaan ook heel Nederland en Duitsland, en ook in Zuid-Afrika bleef het haar voor de wind gaan. Ook voor 2007 zijn de vooruitzichten alvast schitterend! Op dit ogenblik werken we aan een overzicht van 2006 en hopen dit in het weekend klaar te hebben. Lees verder...

Belle Perez: 'Happy New Year'De vijf concerten in Vlaanderen zitten er al weer op... Ze zijn voorbij gevlogen! En 't mag gezegd worden: jullie waren fantastisch!

Gisteren in Roeselare was het efkes emotioneel vond ik, bij het besef dat ik jullie de komende 3 maanden ga moeten missen. Maar in mei vliegen we er terug in als we naar 't Sportpaleis trekken!

Lees verder...

Muziek nieuws: 'Nieuwe single Lucie Silvas nu in de winkel!'Vanaf nu ligt de nieuwe single van Lucie Silvas in de winkels. De single heet 'Last year' en de mensen die naar Symphonica in Rosso zijn geweest hebben deze single al gehoord want Lucie heeft dit liedje gezongen in het Gelredome tijdens de eerste zeven shows. En nu ligt deze prachtige single dus in de winkels en.. er is zelfs een leuk extraatje! Lees verder...

Belle Perez nieuws: 'Latin Fever verovert Hasselt en Brugge'25 december 2006
Afgelopen weekend mochten Hasselt en Brugge aan den lijve ondervinden wat 'Latin Fever' precies betekent. Belle dreef de latino-koorts naar een hoogtepunt tijdens de eerste twee Belgische concerten uit een reeks van vijf. Foto's van beide shows zijn nu te bewonderen in het fotoboek, en TV Limburg draaide vrijdag deze reportage over het eerste concert in Hasselt: Lees verder...

The Zenith nieuws: 'Helikopter met gelukkige VIP’s landt 4 november bij Zenith'Zenith Greatest Club, Venray Holland heeft via de landelijke muziekzender SLAM!FM een ongehoord VIP arrangement weg gegeven.

De bekende Slam!FM host Frank Dane zal op uitnodiging van Zenith de gelukkige winnares met een vriend(in) geheel in de watten gaan leggen. Het stel laat zich naar Venray vervoeren in een bijzonder vervoersmiddel….  namelijk een helikopter!

Lees verder...

The Zenith nieuws.....

Volendamse zangeres 'Tamara tol'BIO:
Vanaf haar prilste jeugd is de Volendamse Tamara al bezig met muziek, de rode draad in haar leven. Zo ging er vroeger geen muziekprogramma voorbij of Tamara was voor de buis te vinden.
Ook op de lagere school waar Tamara braaf haar lessen volgde, was muziek haar favoriete vak. Lees verder...

The Zenith nieuws: 'Pullenbar'Meer info op www.thezenith.nl

Zenith *** HOT NEWS ***

Zaterdag 14 oktober gratis toegang voor vriend(in) in de Zenith Venray.


Meer info www.thezenith.nl

Muziek nieuws: "Chatten met zangeres Charlène"

 Vanavond is het weer zover: Charlène komt om 19.00 uur naar de chatroom!
Alle fans zijn van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn.

Lukt het je niet om in te loggen? Kijk dan eerst op de pagina van de chatroom op de site.
Daar vind je een link naar een ondersteunend programma wat je nodig hebt om in te loggen.

Lees verder...

IDOL Zangeres 'FLOORTJE SMIT' - WAKE UP...

 Floortje Smit wil in de toekomst zelf liedjes schrijven. "Het lijkt mij te gek om op het podium mijn eigen nummers te brengen", vertelt de 23-jarige zangeres in een interview met Novum Nieuws. Op haar debuutalbum is nog geen song van haar hand te horen. Omdat er te veel op het spel stond, heeft Floortje het schrijfwerk overgelaten aan erkende vakmensen: het liedjesschrijversduo Fluitsma en Van Tijn. Lees verder...

Explosive Cartuning Tour strijkt neer in VenrayExplosive Car Tuning, die met hun Explosive Car Tuning Show in februari in de Amsterdamse RAI ruim 54.000 tuning liefhebbers mocht verwelkomen, organiseert nu de “Explosive Car Tuning On Tour” in de populairste clubs van Nederland. Lees verder...

Discotheek 'The Zenith' Venray

Na een race dag op Raceway Venray of raceweekend van een ander circuit is het tijd voor ontspanning en relax avondje uit.
Het multifunctionele discotheek 'The Zenith' in Venray is hiervoor de juiste aangeweze plaats.
Bijgaand een kleine foto impressie van deze mooi dicotheek/uitgaan centrum 'The Zenith'.


Lees verder...

Biografie Belgische latino zangeres 'Belle Perez'

2006
Na twee succesvolle theatertours in België trekt Belle Perez begin 2006 ook het theater in in Nederland. 13/01 Terneuzen, 21/01 Nijmegen en 09/02 Breda. 

2005
Januari 2005 staat de fantastische ballade “Sobrevivire” gepland en is op 7 januari het Baila Perez concert te zien op Nederland 2 bij de TROS (23u30).

Lees verder...

Belle... dankzij u op weg naar een tweede TMF-award...

Het meest opmerkelijke muziekevent in Vlaanderen is beslist dat wat TMF jaarlijks neerzet, de TMF-Awards, vroeger in Flanders Expo en sedert vorig jaar in een bomvol Sportpaleis. Dat Sportpaleis brengt Belle en al haar fans de laatste tijd toch wel wat geluk, denken we maar aan de onvergetelijke Mega Latino Concerten, de bijzonder geslaagde gastoptredens tijdens de concertreeks van Frans Bauer, de warming up die Belle en haar band mochten doen tijdens de concerten van Marco Borsato en niet te vergeten: de TMF-award voor "best female artist national" in 2005.

 Lees verder...

Nieuwe album "Gotitas de Amor" van belle Perez

"Gotitas de Amor" is de titel van het nieuwe album van Belle Perez dat op 24 augustus in de winkelrekken zal liggen. De eerste singel "El mundo bailando" begin dit jaar knalde meteen op nummer één binnen in de Ultratop-50.

 Lees verder...

Nieuwe album zangeres 'Charlene' is uit!

De nieuwe album van Charlene is getiteld "Vandaag is mijn dag" is uit en verkrijgbaar in vele muziekwinkels.
Tevens zijn er vele nieuwe optredens in de agenda van Charlene bijgewerkt.

 Lees verder...

'Angelina' Limburgstalige top zangeres uit Maastricht

 Uiteraard mag het Limburgs lied niet vergeten worden. Al meedere malen trad 'Angelina' op bij de Autosport en Autospeedway. Tijdens de autosportbeurs 'Race & Rally' in 2004 te MECC Maastricht gaf ze een schitterend LIVE optreden. Ook in de pauze tijdens de Autospeedwayraces op Raceway Venray trad 'Angelina' als primeur voor een vol race stadion op. Zelfs de coureurs gingen in polonaice over de baan en zongen uit volle borst mee. Lees verder...

Met “Ave Maria” in de hand op weg naar…

“de grootste latinobarbeque ooit op Belgische bodem”!

Belle is de laatste dagen niet uit de media te houden en dat zal de volgende weken niet anders zijn. Dankzij alle fans in Vlaanderen en Nederland is onze favoriete alweer flink op weg om een spetterende zomerhit te scoren met “Ave Maria”. Maar er is meer…!!! 

     

Lees verder...

Latino zangeres ‘Belle Perez’ uit België.

Uiteraard met dit mooie hete zwoele weer mag ‘Latino’muziek niet ontbreken in de Autosport- en Autospeedway. Wie kan dit niet beter zingen dan deze bloedmooie zangeres ‘Belle Perez’.

 Lees verder...

Zangeres Charlène

 Natuurlijk mag het Nederlands talige lied (muziek) niet ontbreken in de auto en Autospeedway sport. Wie kan dit niet beter vertolken buiten Mariane Weber dan de 19 jarige Charlène de Lange uit Tilburg. Lees verder...