Zenith – Greatest Club 1 jaar; dat moet gevierd worden!Het ligt misschien nog vers in het geheugen, maar Zenith opende alweer een jaar geleden de deuren met een waanzinnig openingsfeest. De Limburgse uitgaanstrots wist meteen de toon te zetten. Inmiddels kan er tevreden worden terug gekeken op de eerste twaalf maanden. Sensationele optredens van (inter)nationale topartiesten en steevast gezelligheid tekenen het succes van het eerste jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom heeft Zenith een weergaloos verjaardagsweekend op poten gezet. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december staan geheel in het teken van het eerste bestaansjaar. En kijkend naar het programma wordt dat een unieke feestmarathon.

Elk weekend gaan hier duizenden feestliefhebbers uit hun dak. Dat is tijdens de eerste verjaardag niet anders. De crew is al tijden in de weer voor dit bijzondere weekend. Er zal een schatkist aan Nederlandse sterren worden geopend!

Vrijdag 15 december

De eerste nacht van dit nu al legendarische weekend wordt er stevig afgetrapt met een aantal grootse namen uit de vaderlandse hardstylescene, namelijk Outblast, Nagoom, Gizmo en Buzz Fuzz. Zij toveren The Dome letterlijk en figuurlijk om tot een knalfestijn. Het is duidelijk dat Zenith er verstand van heeft, want het verjaardagsfeest moet er vanaf minuut één in knallen. Laat dat maar aan deze jongens over! De minimum leeftijd is speciaal voor deze avond 16 jaar. Het duurt van 22.00 tot 05.00 uur. Zenith biedt vrij entree aan alle huidige Zenith Card members*. Ben je geen member, dan is de deurprijs € 10,-.


Zaterdag 16 december

De nacht erna gaat het feest gewoon door. In de hoofdzaal The Dome Greatest Hits Area staan twee ‘Big Boys’ uit de Nederlandse clubscene achter de draaitafels. Don Diablo is naast de meest sexy DJ van Nederland vooral een muziekdier in hart en nieren. Met zijn eclectic style zet hij elke tent helemaal op zijn kop. Wat geldt voor Zenith Greatest Club, geldt ook zeker voor Fedde Le Grand. 2006 was helemaal zijn jaar. Zijn hit Put Your Hands Up for Detroit was overal te horen; van clubs tot radio stations. En als klap op de vuurpijl bereikt zijn single ook nog eens de eerste plaats van de Britse hitcharts. Iets wat weinig Nederlandse artiesten op hun CV kunnen zetten. De talentvolle Chiel completeert het illustere gezelschap in de hoofdzaal. Maar dat is nog niet alles, ook de andere zalen zijn geopend. Zo staat Nagoom in The Pit en is Motion het domein van Vantage. Minimum leeftijd is voor deze avond 18 jaar. De deuren zijn geopend van 22.00 uur tot 05.00 uur. Zenith biedt vrij entree alle huidige Zenith Card members*. Ben je geen member, dan is de deurprijs € 10,-.
 

Zondag 17 december

Alsof dat nog niet genoeg is, trekt Zenith de zondag ook bij het verjaardagsfeest, met een officiële open dag (vanaf 16.00 uur), waar de toegang gratis is! Alle leeftijden zijn meer dan welkom. Deze open dag mag je eigenlijk niet missen, al is het maar vanwege de bijzondere optredens. Zo staat het grootste feestduo van Nederland, de Gebroeders Ko, op het podium. Dat kan niet anders dan een megaparty worden. Daarnaast treedt één van de meest gewilde zangeressen van ons land op. Voormalig Kinderen Voor Kinderen ster Elize brak vorig jaar definitief door in Nederland. Met haar gouden keel, lekkere songs en top performance belooft ze ook Zenith op geheel eigen wijze op te fleuren. Maar daarmee zijn we er nog niet. Zenith heeft ook Puppies Huisorkest uitgenodigd. Deze lokale helden kunnen niet ontbreken tijdens het 1 jarig bestaan, kijkend naar hun verleden in “de Steeg”.

Het is al bijzonder dat Zenith haar eerste verjaardag drie dagen lang viert. Er staat de bezoekers heel wat te wachten. Daarom worden uitgaansliefhebbers van harte uitgenodigd om dat speciale Zenith-gevoel zelf mee te maken.

Zenith - Greatest Club, Venray Holland

*Zenith trakteert haar members op vrij entree uitsluitend wanneer deze op een voorafgaand Zenith bezoek in het bezit was van de Zenith membercard.

Meer info: www.thezenith.nl

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
aa9958
Onthoud mijn gegevens!