Verstappen in actie tijdens BP Ultimate Masters of Formula 3

Zandvoort, 31 juli 2006. Jos Verstappen zal tijdens de BP Ultimate Masters of Formula 3 op zaterdag 5 en zondag 6 augustus a.s. een spetterende demonstratie geven  in zijn A1GP World Cup of Motorsport-bolide.

Het optreden van Verstappen is een mooie gelegenheid voor die mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor de eerste wedstrijd van seizoen, 1 oktober a.s. op Circuit Park Zandvoort, om Jos  komend weekeinde op Zandvoort in actie te zien.

  

Circuitdirecteur Hans Ernst reageert verheugd op de komst van de Limburger naar Zandvoort. “Jos is op dit moment de populairste coureur van ons land, zo blijkt uit de stemming welke onlangs op onze website is gehouden. Tevens was hij de meest spraakmakende coureur tijdens het afgelopen seizoen van de A1GP-serie. Voeg daarbij een uitverkocht huis op 1 oktober en die combinatie zal ongetwijfeld een grandioos oranje gekleurd weekeinde opleveren in oktober. Wij op Circuit Park Zandvoort  zijn trots dat de première van Verstappen en A1GP op Zandvoort, komende zaterdag en zondag al zal plaatsvinden!”

Bronvermelding: www.circuit-zandvoort.nl


              www.colle-sittard.nl / www.colleracing.nl

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
10da5a
Onthoud mijn gegevens!