Racing Expo nieuws: 'Racing EXPO Leeuwarden het was geweldig'Het zit er op de eerste editie van de nieuwe ultieme auto en motor sport beurs van Nederland de Racing EXPO Leeuwarden. 10500 bezoekers bezochten al het moois wat tentoongesteld was in het WTC expo complex in Leeuwarden en genoten volop van de race demonstraties waar men soms in rijen van tien'dik achter de dranghekken stond. Diverse promoteams waren present het aanwezige publiek genoot volop. Standhouders deden goede zaken, en riepen volop tot volgendjaar.Inmiddels hebben de eerste standhouders alweer ruimte gereserveerd voor de editie van 2008. binnenkort word de datum bekent gemaakt. Toch willen wij als Organisatie achter de Racing EXPO diverse mensen bedanken die ons hebben geholpen om deze beurs tot een succes te maken.
Natuurlijk alle standhouders, de coureurs aan de demo race's, alle medewerkers, Harrie Maesen en Frans Colle van de BRL klasse. Patrick Roeffen als vertegenwoordiger van de Hot Rods.Onze eigen webmaster Martijn Haarsma, ALLE webmasters in Nederland die hebben mee geholpen aan de reclame campagne voor deze show op hun website's. Echt geweldig jongens jullie medewerking was super. Alle magazine's en kranten, Radio & TV zender's die aandacht hebben besteed aan onze beurs. De vrijwillge brandweer van O.A. Drachten & raceway Venray en de Noordelijke Autocross Club. De mensen achter het Show en Shine gebeuren, alle eigenaren van al die mooie auto's die er spontaan geparkeerd werden om het publiek te laten zien wat er allemaal aan de auto's veranderd kan worden.Hans Stacy voor het uit lenen van zijn kampioens truck. De mensen van het springkussen wat ons werd aangeboden. Natuurlijk al het personeel van WTC expo in Leeuwarden. De greenteam, en ga zo maar door het is gewoon on mogelijk om iedereen bij naam te bedanken voor hun hulp in welke vorm dan ook.

Een ding is zeker zonder jullie hulp was dit evenement niet zo als het nu geworden is. Racing EXPO Leeuwarden staat op de kaart als een echte auto & motor sport beurs. Met bezoekers uit geheel Nederland, Duitsland en zelfs Engeland. Volgend jaar weer Racing EXPO Leeuwarden groter, mooier en nog spectaculairder.
 
Bron: Durk Osinga, Pr Racing EXPO Leeuwarden
Foto's: Racexpress.nlReageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
dfb188
Onthoud mijn gegevens!