Racing Expo hot nieuws: 'Ed Creations model stockcars uit Engeland maakt oversteek naar beurs Racing Expo'Eddie van Ed Creations model stockcars de kleine stockcartjes die razend populair zijn bij de jeugd komt weer naar Nederland.
Vorig jaar was Eddie met zijn model stockcars voor het eerst te gast op de Racing EXPO in Franeker. De sfeer en gezelligheid en de goede verkoop maakte grote indruk op Eddie.

Via ASF heeft Eddie weer diverse foto's gekregen om zo met nieuwe Nederlandse F1 coureurs op de markt te komen.
En nu de Racing EXPO nieuwe stijl in Leeuwarden plaats vind met een nog groter aanbod van auto & motorsport heeft Eddie doen besluiten om wederom het kanaal over te stekken om ook in Leeuwarden op de Racing EXPO Leeuwarden te staan als gast op de stand van ASF Racing.

Eddie is niet de enigste Egelsman die naar Leeuwarden toe komt. Ook NFR racewear en Randall Motorsport komen met hun onderdelen stands naar Leeuwarden toe, net als de coureurs Carloz Peres F1 en Andrew Palmer F2 die aan de race demo's deelnemen. Ook de Engelse stockcar fotografen Colin Casserly en Mike Greenwood hebben zich inmiddels aangemeld om de show te vereeren met een bezoek.

En met de deelname van de Duitse Hot Rod coureurs kan de Organisatie nu al spreken van een Internationale Auto & Motorsport beurs.
 
Bron: Durk Osinga, Pr Racing EXPO Leeuwarden
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
50b260
Onthoud mijn gegevens!