Latest NEWS: 'GR8 THE FAST & THE FURIOUS TOKYO DRIFT EVENT ZONDAG 5 NOVEMBER 2006, CIRCUIT ZOLDER (B)'Aanstaande zondag 5 november is het zover! Eindelijk is het tijd voor het GR8 The Fast & The Furious Tokyo Drift Event, dat het Belgische Circuit Zolder een getuned jasje geeft. De gehele dag kun je genieten van alle prachtige showcars uit binnen- en buitenland, én van alle spannende contests.

Of je nu liefhebber van echte performancewagens of van exterior beauty´s bent, je zult zeker aan je trekken komen…

Het GR8 The Fast & The Furious Tokyo Drift Event is een initiatief van het Belgische magazine GR8 Streetperformance, The Fast & The Furious en het Nederlandse AutoMaxx Magazine. Hierdoor staan de allermooiste auto’s op de paddock, en lijkt het net alsof deze magazines tot leven zijn gekomen! Kortom: een dag vol bewondering voor Belgische en Nederlandse bolides, die zij aan zij op de paddock staan.  

Volop actie!
Wat het GR8 The Fast & The Furious Tokyo Drift Event zo bijzonder maakt, is de combinatie van Show en Go: prachtige showwagens én echte performance! En die performance maak je mee op het circuit tijdens de knallende Toyo Shootout én op de paddock in de speciale Drift Area, waar je van dichtbij de spectaculairste driftactie kunt bewonderen. (Inter)nationale driftsterren laten je zien waarom driften zo populair is. Wie weet: misschien kun je zelf plaatsnemen in de bijrijderstoel van één van de driftwagens…
 
Meer info: www.te2automotive.nl

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
0fbcbe
Onthoud mijn gegevens!