Grandioze opendag bij Eurotech Group Venlo-BlerickVenlo-Blerick, zaterdag 23 september 2006

Raceflash nam een bezoekje aan de opendag bij Eutotech Group BV Venlo-Blerick. Het weer schitterend en de zon scheen met volle teugen en bij aankomst op het industrieterrein Groot-Boller stonden de wegen links, rechts en diverse parkeerplaatsen al vol met de vele auto’s van de aanwezige bezoekers.

Iedere bezoeker werd netjes door de aanwezige verkeerbegeleiders van Eurotech naar een vrije parkeerplaats begeleid.
Voor het enorme bedrijf van Eutotech stond een luxe partytent waar de bezoekers verwelkomd werden. Hier kreeg men een formulier met daarop de route voor de bezichtiging.
In de partytent werden de bezoekers ook nog eens getrakteerd op mooie live muziek. Op het grote hoofdpodium speelde diverse band en konden de bezoekers even bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.
Bij het betreden van de bedrijfshallen werden de bezoekers, maar vooral de kids  getrakteerd op een ijsje. Een ijskunstenaar bracht een mooie show naar de kids toe.In één van de bedrijfshallen hadden ze een complete lasershow opgezet. Deze lasershow (die ruim 15 minuten duurde) was bracht het ontstaan van Eurotech in beeld van heden tot nu en naar de toekomst. De lasershow werd afgesloten door het binnenrijden van de Marcos door niemand minder dan Wim Noorman himself. Een ‘Dixie band’ zorgde nog voor de nodige stemming en muziek in de bedrijfshallen.Buiten was er een mooie kart baan gemaakt en konden de kids onder begeleiding van Eurotech coureur Danny van Dongen genieten van enkele rondjes over de baan. Uiteraard konden de ouderen natuurlijk zelf rijden. Voor de kids hadden ze ook nog een groot springkussen buiten staan. Hier werd uiteraard dankbaar gebruik van gemaakt.Aan het einde van de bezichtiging kwamen we in de hal waar de racewagens stonden. De Marcos van Eurotech en de beide BRL’s van Danny van Dongen en Marc Goossens stonden hier te pronken.Bij het verlaten van de hal ontvingen de bezoekers nog een mooi aluminium Marcos raceauto.

Het was een mooie geslaagde opendag bij Eurotech Group BV Venlo-Blerick.

Eurotech Bedankt.
                      www.eurotechgroup.nl
                          www.eric-experience.com


               www.colle-sittard.nl / www.colleracing.nl

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
06e610
Onthoud mijn gegevens!