Evenemneten nieuws: 'MY Power Products en Partners op European Ford Event 2007'
Het aankomend weekend (9-9-2007) wordt te Landgraaf het European Ford Event gehouden. Zie voor meer informatie: www.europeanfordevent.com
MY Power Products toont, als een van de sponsoren, haar Ford Component Sales & Power Products plus Ford Racing Performance Parts programma. Qua motoren zult u de Duratec SE, HE en VE aantreffen maar ook de 4.0L Cologne V6 en een Ford Racing 347 CID stroker V8.

Verder vindt u bij onze showtrailer op het Parc Ferme een aantal unieke projecten van onze verschillende partners, waarvan sommigen op het eerste gezicht niet direct herkenbaar zullen zijn als: DIT IS OOK FORD!
Want naast de auto’s die u bij de erkende Ford dealers aantreft zijn wij de specialist voor alle niet Ford dealer activiteiten, zoals, bijvoorbeeld: alle Ford aandrijflijnen voor zgn. kit cars als een Super Seven of een Cobra maar ook voor uw replica GT-40.

Zelfs in de autosport zult u zien dat wij - in de breedste zin van het woord - samen met onze partners ons mannetje staan. Dit zeker niet zonder succes, want dat kunnen wij u aantonen.

Wij showen u - zoals uit onderstaande foto’s wel blijkt - graag eens iets afwijkends. Dit om aan te geven waar Ford en wij dus zoal mee “involved” zijn. Het is slechts een kleine dwarsdoorsnede en dus geringe selectie van een aantal “specials”.

Als u dus nieuwsgierig bent geworden en dus meer wilt weten kom dan gerust langs en vraag ons om de gewenste informatie.

- Impressie showtrailer MY Power Products
- VA Motorsport Engineering met Ford Hot Rod
- LUCA Engineering met RST Dessert
- Warrior Duratec HE 2.0L
- Rewaco RF1 trike met Duratec SE 1.6L
- Bos V8 Supercars met F-150 Harley
- Davidson
- Gordon Europe met Roadster en aluminium monocock
- VA Motorsport Engineering met Mustang
- Shelby GT350
- Bos V8 Supercars met Mustang Cobra MY95 Supercharged

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:
Hans Herweijer –Managing Director
Mobiel: 06 52 331 204
Zaak: 0297 581 555
E-mail: hansherweijer@mypowerproducts.com
Website: www.mypowerproducts.com                        

             
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
73111a
Onthoud mijn gegevens!