Evenementen nieuws: 'Website Euro Racing Limburg = ONLINE'Sinds kort is de website www.euroracinglimburg.nl online. Hier kan men alle info vinden over de demo races op de A73 te Roermond die gehouden worden op Zaterdag 23 en Zondag 24 juni 2007.

Programma:
Het programma van Euro Racing Limburg (23 en 24 juni van 11:00 tot 19:00) zal een unieke show worden van autosport in de breedte met auto's en coureurs uit ondermeer Nederland, Duitsland en België.

De Formule-demonstratie zal het hoogtepunt zijn, maar ook GT's, rally-auto's, Dakartrucks en -auto's, bolides uit de BRL en de Dutch Supercar Challenge en hun buitenlandse vrienden zullen acte de présence geven op het tijdelijke circuit

 En ook liefhebbers van klassieke racers komen aan hun trekken. Zowel historische Formule 1-bolides als ook bijv. rally- en GT-auto's worden speciaal voor 23 en 24 uit de stallingen gehaald om hun kunsten te komen vertonen.
 
Maar dat is nog niet alles! Op en rond het parcours zullen tal van autosportverrassingen zijn. We verklappen ze uiteraard niet, maar kijk niet op van BN'ers in kartwedstrijden of op een minibike....
Hou deze site www.euroracinglimburg.nl in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan hoor je straks het definitieve programma als eerste.

Bron: Media Euro Racing Limburg

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
73111a
Onthoud mijn gegevens!