Evenementen nieuws: 'VAG Indoormeeting 26 Oktober'Op zondag 26 oktober organiseert WRO Promotions in samenwerking met VAG Fryslan een groot VAG indoor treffen, in het Flowerdome in Eelde. WRO Promotions is onder andere bekend van de grootste Auto & Motorsportbeurs Racing Expo in Leeuwarden.

Normaal worden deze meetings georganiseerd buiten op een weiland of op een groot parkeerterrein. Nu heeft de organisatie de stoute schoenen aan getrokken en in plaats van buiten, er een indoor evenement van te maken. Dit is, als onze informatie goed is, de eerste in het Noorden van Nederland.De kenners onder ons zullen zich niet afvragen wat is een VAG indoor treffen, maar VAG staat voor Volkswagen Audi Groep. Onder de VAG vallen onder andere de volgende automerken Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley, Porsche etc.

Er zal op 26 oktober 2008 dus een groots indoor treffen worden georganiseerd waar alles wat te maken heeft met de Volkswagen Audi Groep te zien zal zijn. Zo zullen er diverse types van de Volkswagen komen, de Kever, Golf, Scirocco, Jetta etc, van Audi natuurlijk de types 80, 90, A3, A4 etc en natuurlijk van de andere automerken ook de diverse types.

Nu komen er niet alleen de oudere auto’s, maar ook de allernieuwste auto’s. Van een standaard Kever tot een gepimpte Audi  A3, of een complete race Golf of een Scirocco crossauto. Het is dus duidelijk alles wat met VAG te maken heeft komt naar het Flowerdome in Eelde.

Verder zijn er diverse verkoopstands, met modelauto’s, gereedschap, styling artikelen, tuning artikelen, sound artikelen etc.

Ook is er tijdens deze indoor meeting gedacht aan de innerlijke mens en kunnen er diverse hapjes en drankjes worden gekocht.

De entree is € 3,- voor het publiek en wilt u uw eigen auto of iets dergelijks daar tentoonstellen, dan kost dan € 7,-. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kortom op 26 Oktober 2008 kunt u voor een klein bedrag de gehele dag genieten van alles wat te maken heeft met VAG.

Bron: Durk Osinga, WRO Promotions     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f18d4f
Onthoud mijn gegevens!