Evenementen nieuws: 'Special Car Treffen 2007 - 18de editie'
Op ZONDAG 30 SEPTEMBER 2007is het weer zover.!!

De Maaslandse Porsche Club Carrera vzw en de Camaro Custom Club Antwerpen, organiseren op die dag, voor de ”Achttiende maal“. dit treffen.
( dit alles in samenwerking met het Gemeentebestuur van Maasmechelen, de Belgische Ralleycross-Vereniging - Duivelsberg, & de Limburgse Stichting voor Autisme )

Porsches, Camaro's, Corvettes, Ferrari's, Old-timers, 4x4 Jeeps, De Ford- BMW- en Audi-club, de Miniclub-Vlaanderen, de Buggy's, Moto's en Shoppers, Legervoertuigen en ja zelfs Rallycross piloten hebben de weg naar hun Duivelsberg circuit gevonden om een steentje bij te dragen voor het goede doel...... Tevens de mogelijkheid tot het maken van Helicopter vluchten a € 27Iedereen die dat wenst kan eens meerijden in een droomauto en zo de unieke sfeer, de passie en stijl van sport-terrein en ralleycrosswagens proeven en meebeleven.En dit alles voor slechts € 3 per rit welk geld volledig ten goede komt aan het goede doel!!!Zeker voor de vele mindervaliden, voor wie dit evenement gratis is, zal dit weer een onvergetelijke namiddag worden.
De opbrengst zal naar trouwe gewoonte volledig besteed worden ten voordele van het goede doel, dit jaar de Limburgse Stichting voor Autisme (LSA). Mogen wij u daarom nu reeds vragen om deze datum in uw kalender op te nemen en dit initiatief bij u vrienden kenbaar te willen maken.
Wij hopen dat we met deze feesteditie weer velen blij kunnen maken, maar dit kan alleen slagen dankzij de medewerking van u allen!Vanwege de hele Organisatie hopen we u zeker te mogen begroeten op.

Zondag 30/9/07 vanaf 14 uur op het "Duivelsberg circuit" te Opgrimbie – Maasmechelen.(inkom €3)

Voor meer info:
Ludo Mulenbruck 0032(0)475268345
www.maaslandseporscheclub.be 

  

   
  


Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
aa4b03
Onthoud mijn gegevens!