Evenementen nieuws: Renger van der Zande -‘Kicke’ in Rotterdam!ROTTERDAM, 19 AUGUSTUS 2007 - De derde editie van Bavaria City Racing in Rotterdam was vandaag een doorslaand succes. Ook de jonge Formule 3 rijder Renger van der Zande bracht het publiek op de banken. Vlak bij de start van het parcours deelde hij de pit-stand met Trust-collega Robert Doornbos.

De weergoden waren Rotterdam goed gestemd. Meer dan 600.000 bezoekers zorgden voor een groot feest. De racedemonstraties waren indrukwekkend. Onder het toeziend oog van premier Balkenende en burgemeester Opstelten werd getoond waar Rotterdam tot in staat is. Twee Formule 1 teams, twee A1GP teams, een Champ Car team en Renger’s eigen Prema Powerteam waren onderdeel van dit festijn.

RENGER VAN DER ZANDE: “Wat een fantastische stad. Ik hou van Rotterdam! Echt ‘kicke’ om met je bolide over de Willemsbrug te blazen. Met mijn Go Fast stickers was ik vandaag immuun voor de flitspalen. Het enthousiaste Rotterdamse publiek vond ik echt hartverwarmend!”

Bron: Media Renger van der Zande

    

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
8847de
Onthoud mijn gegevens!